83120033 18672 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Slovenije! Zovem se Blaž i živim na Bledu SLO! Pre nekoliko dana kupio sam Yamahu XTZ750 Super Tenere, godište 1996! Učlanio sam se u vaš forum, jer vidim da ima puno interesantnih stvarii da se pročita i sazna. Zanima me zašto ne mogu da pokrenem temu u rubrici Enduro motocikli ili konkretno Yamaha Super Tenere, jer imam nekoliko pitanja??? Hvala i pozdrav iz SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 4, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Blaž i dobro nam došao Sada kada si se predstavio možeš da otvoriš temu u bilo kojoj sekciji foruma. Tako funkcioniše ''sistem'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si dobar motor.Slovenia je izmisljena za enduro motor.Kao i Austria.I Svajcarska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan A ja više želim da se provozam po Srbiji, jer te alpske zemlje me ne zanimaju previše! Nagledao sam se ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i na forum i u ovu nasu okruglu pa na cose Srbiju. Otkud ime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Misliš moj nick name ( broj )? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan samo uzivaj pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Ako bilo ko od vas treba Crash barove, Centralna stojala ili nosače kofera za super Tenere, Africa Twin i ostale enduro makine, neka javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Jun 5, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: postavi neke slicice, za crash bar, centralna stajala, nosace kofera. Hvala. Zelim ti da se nauzivas na svom DORATU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam na internetu dva brata, koja rade kofere, nosače kofera, štendere i crash barove za endure. Kontaktirao sam ih i izgleda da su dobri ljudi. Pošto nisu toliko daleko od Srbije, za vas je to još interesantnije! Cjene su puno bolje od Touratech-a ili Hepco- Beker-a, tako da evo vam link, pa pogledajte sami: http://www.heavyduties.ro/indexe.html Tip dobro priča engleski a i način plačanja im je Pay Pal, što je najsigurniji način plačanja za internetnu kupovinu! Pozdrav iz SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Blaž pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: postavi neke slicice, za crash bar, centralna stajala, nosace kofera. Hvala. Zelim ti da se nauzivas na svom DORATU. Slike sam postavio u temi Yamaha XTZ750 Super Tenere! Možeš tamo da ih vidiš! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav idobro došao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Hellooooo !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 6, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Misliš moj nick name ( broj )? Da,privuklo mi paznju,originalno,ako nije suvise licno pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18672 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Misliš moj nick name ( broj )? Da,privuklo mi paznju,originalno,ako nije suvise licno pitanje. To je moj poreski broj! Mislim da se to kod vas u Srbiji zove PIB ( poreski indentifikacijski broj ). Često su bila imena, koja su mi se svidjela več zauzeta, a onda mi pala ideja. To nema niko! GARANT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...