boban(guga) 293 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima sto ste me primili u MZ druzinu jos nemogu da se opasuljim da postoje ovako DOBRI LJUDI i da se moze pobeci od civilizacije i ovog ludila koje nas okruzuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima sto ste me primili u MZ druzinu jos nemogu da se opasuljim da postoje ovako DOBRI LJUDI i da se moze pobeci od civilizacije i ovog ludila koje nas okruzuje Hvala tebi za sav tvoj trud i oko dolaska na skup i oko odgovora i objašnjenja na bezbroj pitanja koja su ti postavljana a ti nesebično objašnjavao.Meni se lično svideo deo sa podešavanjem igle karburatora i sad moj MZ ide bolje.Nadam se lepom uspehu u narednim trkama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima sto ste me primili u MZ druzinu jos nemogu da se opasuljim da postoje ovako DOBRI LJUDI i da se moze pobeci od civilizacije i ovog ludila koje nas okruzuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih slika mislim, sta reci... "a moj mz..." "ma nemoj mi reci..." "i ja im pricam, ne ide prasetina na ovu vrucinu,ali ne vredi..." putem za slobodu, uz kiselu vodu "kaze meni on, mz je krs" "a? sa'cu ga polomim!!!" "pusite, drugovi, pusite! " "tezak ovaj zivot..." zanimljiva i neuobicajena tehnicka resenja... prasetina je nekome stvarno izasla na nos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=lBMAcRTzNus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A ko je ovaj sto "roni" medj' koskama ?? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cobanin ovdasnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi vidim puno poznati lica, a i novih zbog kojih mi je drago. Ove godine nije bilo para a ni uslova da se dodje (isao na svadbu kod sestre 28), a i mz nije bio razradjen. Prodajem ga pa ako neko cuje nesto bilo bi mi drago da ga preporuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 1, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 1, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto i od mene A u retrovizoru su: Kataklinger, MZ , Duki, GMH, Vuja , poslednja dva su Slovenci, neznam po redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 1, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 1, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 1, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Toooo bre MZjasi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto malo i mojih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zvala se jednostavno Jagodinka Simonovic (to je sve zbog one sisate pekarke) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 2, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila,cime su nju hranili... Garant ima problema sa kicmom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahhahahaa... au... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zvala se jednostavno Jagodinka Simonovic (to je sve zbog one sisate pekarke) Morali bi da povezemo racuna o ovakvim amoralnim fotografijama jer sve nas gleda Evropa u koju hrlimo pa da ne budemo kamen spoticanja prilikom ulaska u istu. Vec smo imali upucenu ozbiljnu notu gnusanja povodom objavljavanja razglednice iz Jasenova te ovom prilikom hocu da ispravim gresku i kacim zvanican izgled razglednice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sta radis sa dedinom slikom oces sa tobom da probam furunu!!! Vracaj dedinu sliku na mesto!! Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni. Doticnoj dami se izvinjavam ovom prilikom i imam samo reci hvale. A za Evropu da vidi kako izgledaju prave stvari a ne plasticne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...