boško 24 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u ok stanju.God "92 registrovan 24.07.2011.104000 km,gume skoro nove ,dva para kofera vidi se na slici. Cena 1700e sa mogucim dogovorom ,zamena u opciji da se razmotri sta je u ponudi ,kola me ne zanimaju. Neznam sta jos da pisem. telefon 0642224555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 28, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Piši slike motora... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slika ili slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok se setim kako se kace slike. Da telefon 0642224555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Maj 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima malu jamahu tdr 125. Da li bi te zanimala neka zamena uz doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Raspolozen sam da prilicno korigujem cenu.Ajde neka ponuda.Jednostavno nemam nesto vremena da se vozam sa njim,pa bolje nego da stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 13, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ovo je kod mene u kraju koliko mi se cini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste komsija.U vencu,jasi prepozno po prikolici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 14, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre Bole jesli li to ti Isli u skolu zajedno bre i radili u Delhemu krajem 90-tih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7883 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je onaj BMW, Džambov, Lenčugin... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Vaske ,pa bio bi red da se oglasis drugu,jer si se vrati u kraj.Zovi na onaj broj,neznam koj imas ali su bi svi aktivni . Jeste Miso sad je kod mene menjali se Lenji i ja ,ali nemam vremena za njega da se vozam .A skuter mi vise cini po grada zbog posla , mnogo registracija imam X4 ,samo za drzavu da radim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7883 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam oglasio i sa ekstra dobrom cenom u momentu kad je trebalo da se reše neke stvari i nista . Sad pre registracije ako neko ima neku ponudu za zamenu da vidimo ,možda se reši nešto. Čisto radi promene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jer niko neceni BMW. Konkretno ja nemam vremena putovanja sa njim a greota mi da stoji samo za večernje vožnje,neka manja kubikaža meni više vrši posao zbog grada,samo ne ipod 250cc. Aktuelna zamena ,a što se tiče registracije ja šta uzimam odmah prevodim ,pa razmišljam ako nekog zanima bolje o jednom trošku da reši sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...