zoran zoran 2 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: MAKEDONIJA Motocikl: HONDA VFR750 RC24 1988 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Ja sam iz Makedonija. Nedavno sam kupio novi qingqi 200 supermoto i presao sam oko 650 km. medjutim imam jedan mali problem. Javlja mi se zvukove skripanja oko zadnjeg amortizera, sve sam poprskao sa wd40 i po tek dva dana je prestalo. Radost je trajala 3 dana i opet malo po malo opet se javi taj zvuk oskripanju. Dali treba da olabavim neke strafove, jer ne mogu da se zezam stalno sa wd40. Pozdrav svima na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran zoran 2 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: MAKEDONIJA Motocikl: HONDA VFR750 RC24 1988 Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran zoran 2 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: MAKEDONIJA Motocikl: HONDA VFR750 RC24 1988 Prijavi odgovor kao problematičan slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 24, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ovde treba da se predstavis,ko si,sha si,okupacija,sklonosti,vrline,mane. Tvoj prvi post gde sve skripi moze da ide u Garazu. Ili u kinsku imperiju. Svasta ovde na forumu ima ali ima i druzenja. E zato sluzi ova temata,da se upoznamo. Kako god,dobro ti nama dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...