chemer 13 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan kofer SHAD 46L kao nov ! bez ikakvih ostecenja... jako malo `vozen` naslon za suvozaca, nosac, dva kljuca, staju dve fullface kacige ponudite na PM ili 063/431-167 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 852 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlican kofer! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Cena?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan 70e, bez daljeg cenkanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro posto sam ja neuk osim kofera i nosaca (pretpostavljam da je to ova plasticna ploca) meni treba jos nesto jer tako. Ne mogu plocu direktno da nabacim na zadnji deo motora? Sta to meni jos treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14088 Napisano Maj 22, 2011 Cool tip, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan treba ti nosac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan meni na motoru nije trebalo nista sem ovoga, znaci zavisi sta vozis... ako je to motor koji ti je u potpisu, onda ti ne treba nista nosac sa slike je iz dva dela metalni-donji i plasticni-gornji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 22, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si bio sa ovim koferom pre tri nedelje bre......ne bi ti oglas dva minuta stajao, sreća nije na mojoj strani ovih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan ja tu gde sam i sad, a kofer na tavanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 22, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan e čemeru čemeru....nesrećo, bolje da nisam ni video oglas izvinjavam se za off (kupio sam u međuvremenu)....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan molio bih sve ljude dobre volje koje zanima kofer, da mi ne salju poruke i sms-ove sa ponudama nizim od 70e jer je cena fiksna! ako se i ne proda seli se opet na tavan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj da se ljutis ovo je zemlja Srbija i cenkanje i obaranje cene je normalna stvar a kad pridodas i besparicu to izgleda sasvim ok , pa za novu stvar se ljudi cenkaju a za polovnu da ne pricamo. Evo imam i ja jedno pitanje, gledam tvoj kofer i ne mogu na njemu da nadjem logo firme prizvodjaca "SHAD" (mozda tako treba ne znam), osim na tregerima i na ploci pa me interesuje da nije proizvodjac Kina-PRC. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan ne ljutim se, ali cisto da ustedim svoje i tudje vreme uzevsi u obzir koliko kosta ovakav kofer u prodavnici, cena koju sam stavio je vise nego duplo jeftinije, tako da mislim da je korektna. trebao sam da stavim cenu 100 pa spustim na 70 i zadovoljim nase potrebe za cenkanjem ja sam napravio jednu gresku, kofer je 45L tacna oznaka je SH45, tako da moze da se vidi na netu... sto se tice logoa, postoji unutar kofera (pogledaj malo bolje ), a spolja su bile nalepnice, koje sam odlepio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pratim oglas od pocetka i bilo je jako neprimereno kad si napisao, ponude saljite na PP, a sam nisi naveo cenu ispod koje neces da prodas kofer. Zato mislim da nije u redu da se ljutis sto su ti ljudi slali ponude ispod cene koju si ti zamislio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan druze sve si ti u pravu i stvarno nemam razlog niti se ljutim ! ali posto sam dobijao presmesne ponude, stavio sam cenu, nakon cega i dalje dobijam slicne ponude, a prvobitnu poruku ne mogu da editujem... dobijem juce sms ` koja je zadnja cena` ja iz sale napisem 80, stize odgovor `pa napisao si na BJB da je 70` i predpostavljam da se covek jos naljutio na mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na interesovanju prodaNo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...