sikiriki 148 Napisano Maj 20, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan od clana isterivaca uzeh sasvim solidne viljuske za cbr-ku f2, ali nadjoh u medjuvremenu za gsxf600 viljusku kocnice i tocak, koje mi u stvari i trebaju. ukoliko nekome treba, prodajem cbr-kine sve u kompletu koliko i platih 140eur. pa ako ode kul, ako ne kul. sve kul. nemam lezajeve, ide osovina tocka, fale vijci za celjusti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Maj 20, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan nije aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze Gojko, diskontne cene Ako nisi prodao, kontaktiraj Havarisanog, njemu treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel aktuelno jos? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Maj 20, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan nije aktuelno nije. sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jel vile moraju da budu od cbr-a ili ne ? Ja imam od yamahe . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-panta- 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko viljusku od cbr 45mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Jun 13, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ponovo aktuelno, 140eur koliko ih i ja platih, dobre, prave, zdrave. ubacicu slike ako zanima nekoga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...