mirzolini 0 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve clanove.Razlog otvaranja ove teme jeste da iz prve ruke saznam sto vise informacija o ovom modelu.Imam priliku da ga kupim pa me interesuje sve informacije do kojih se moze doci. Odrzavanje,potrosnja,udobnost svi aspekti...Nadam se da ima ponosnih vlasnika ovog ili 1200 verzije... Pozdrav i vozite sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ta kubikaza je retka .... video sam samo jedan u Pancevu ... i nikad vise nisam sreo u toj kubikazi ... neka bez ili slonova kost ..... potrosnja je 4,2 L na 100km do 110 Km/h za 1200cc Odrzavanje nije skupo ako je redovno .... delova ima sta god ti zatreba .... vozijo sam 1200 i udoban je do bola ! Koje je godiste ? Model:BMW R 850 C Year:1999 Category:Custom / cruiser Rating:56.3 out of 100. Engine and transmission Displacement:848.00 ccm (51.74 cubic inches) Engine type:Two cylinder boxer, four-stroke Power:70.00 HP (51.1 kW)) @ 7000 RPM Top speed:155.0 km/h (96.3 mph) Cooling system:Air Gearbox:5-speed Transmission type, final drive:Shaft drive (cardan) Chassis, suspension, brakes and wheels Front brakes:Dual disc Rear brakes:Single disc<a name="PHYSICAL">Physical measures and capacities Dry weight:240.0 kg (529.1 pounds) Power/weight ratio:0.2917 HP/kg Wheelbase:1,650 mm (65.0 inches) Fuel capacity:17.00 litres (4.49 gallons) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirzolini 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2000.Presao 28 000 km. Znaci ima dijelova to me raduje,upravo sto sam znao da je rijedak model mislio sam da su dijelovi preskupi i da ih je tesko naci.Gdje su ti vlasnici upratio sam ih par ovdje,hajde malo iz prve ruke:) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2000.Presao 28 000 km. Znaci ima dijelova to me raduje,upravo sto sam znao da je rijedak model mislio sam da su dijelovi preskupi i da ih je tesko naci.Gdje su ti vlasnici upratio sam ih par ovdje,hajde malo iz prve ruke:) pozdrav Prvo delovi ti ne trebaju !!!!!! masina je malih obrtaja i male snage pa traje vecno ..... Trebace ti filteri , lezajevi tockova , i neke positnice ..... Delova novih i polovnih ima sve ! i to kod nas ... ima i celih agregata novih ako te zanimaju i sve ti je dostupno 27h 7 dana u nedelji ! moj drugar na 1200 cc je za 80,000 km samo ulje i akumulatore menjao !!! i idalje radi besprekorno .... i jedan savet ... ako ga kupis ne cackaj nista .... samo gorivo i teraj do besvesti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirzolini 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! To mi je bitno,jedino sto bi odma radio su kocnice i gume i filteri jer ne znam kad je radjeno kod ovog starog vlasnika mada on kaze da je sve uredno... Znas li mozda na koliko se rade ovi redovni servisi ? pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! To mi je bitno,jedino sto bi odma radio su kocnice i gume i filteri jer ne znam kad je radjeno kod ovog starog vlasnika mada on kaze da je sve uredno... Znas li mozda na koliko se rade ovi redovni servisi ? pozdrav... Ulje ja menjam na 5000km imas u radulovicu original BMW 20w50 ... oko 1200din 1L Filter vazduha 20,000 km ili kad se zaprlja ... proveris na kraju sezone .. Kocnice proveris i ne diras ako ima "mesa" na pocicama .. Gume menjas ako su stare ili dosta izlizane ! pitaj sve sto te zanima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirzolini 0 Napisano Maj 17, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super,jedino sam ja u Sarajevu pa cu ovdje vidjeti ko odrzava BMW.U svakom slucaju hvala mene su vise okvirno interesovale cijene odrzavanja:) Znaci dobar motor onda jos kredit pa da ga kaparisem za par mjeseci Druze hvala azuran si ... Jesi isao na duze rute kakav je po udobnosti ,ja sam 190 cm jel mi odgovara gabaritno ? zivio i vozi sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 17, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Super,jedino sam ja u Sarajevu pa cu ovdje vidjeti ko odrzava BMW.U svakom slucaju hvala mene su vise okvirno interesovale cijene odrzavanja:) Znaci dobar motor onda jos kredit pa da ga kaparisem za par mjeseci Druze hvala azuran si ... Jesi isao na duze rute kakav je po udobnosti ,ja sam 190 cm jel mi odgovara gabaritno ? zivio i vozi sigurno! mogu ti se poslati delovi i u Sarajevo .. a mogu ti naci i ko to tamo kod tebe radi ! nisam vozijo na neke duge rute ali je ono sto sam probao bio jakoo udoban !! a sto se tice visine to ne znam ... to vec zavisi kako kome odgovara .... Naj bolje je da odes i probas motor jedno 10 km i vidis o cemu se radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...