Bajker 93 0 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motora!!! Ja sam Milos Nikolic, 93 godiste sam, iz Malog Pozarevca. Vozim Apriliju 125, 97 godiste. Zelim da naucim nesto o motorima, ako bude zatrebalo i da dam neki savet Nadam se da cu biti vas clan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 16, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, omladinci su uvek dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...