Thaedass 766 Napisano Maj 16, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je link ka sajtu bilo koje firme koja se bavi nabavkom delova za motore manje kubikaze. Motor je u voznom stanju,ali zelim da ga osvezim i dovedem u sto pribliznije fabrickom stanju. Delovi tipa "pasuje od IMT-a" me apsolutno ne zanimaju te bih voleo da se takvi odgovori izbegnu Sta mi je potrebno: - lanac i lancanici - klip sa karikama - set dihtunga - fabricki ili aftermarket auspuh jer je ovaj na njemu zreo za zamenu Ima tu jos koji sitniji deo za zamenu,ali sam uspeo da izbunarim sta pasuje za njega (potrosni materijal pretezno). Najveci problem je auspuh jer retko sta pasuje na njega,a cak i kad se nadje nesto normalno prati nenormalna cena (trazili su mi 180e za Giannelli Street 2T) LM odlicno bi bilo da naletim na sajt koji ima katalog delova medju kojim ponesto pasuje i za ovo moje cudo kako bih mogao da uporedjujem brojeve delova i bacim sve na papir te sagledam koju sumu treba da izdvojim. Ako neko ima link sajta takve firme neka podeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan e-bay,ili Sale iz Trstenika. Br.imas tu na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 766 Napisano Maj 17, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, i to je nesto za pocetak A sto je najgore vec sam nasao sajt neke firme ovde na forumu pre metar dana i sad ko za inat ne mogu da se setim tacne internet adrese,a ni visecasovna pretraga nije urodila plodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...