Dušan M 13 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: H-D Electra Glide,Triumph Tiger 800 XC,Panigale R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi... Mogao bi da napises nesto malo o sebi, ipak je ovo podforum za predstavljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan M 13 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: H-D Electra Glide,Triumph Tiger 800 XC,Panigale R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Dušan iz Kragujevca. Imam 34g. i veliki sam ljubitelj motora dobre muzike i putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dusane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam doslo Sunce, pozdrav od Al-Idee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...