bajone 304 Napisano Maj 31, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan imam ja par pitanja: pošto zbog posla ne mogu da dođem u petak, došao bih u četvrtak ujutru, sa lepšom polovinom. pa jel postoji neki kao kampić gde da stignemo..mislim ja ću da stignem do kosjrerića, ostalo ne znam. i kada se kreće na vožnjicu i da li ima to neko mesto da ostavim ženu da se malo zeza sa nekim drugim ženama, jel će biti toga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtak 10h OMV na Vidikovcu Posle Semafora sa desne strane na Ibarskoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 31, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zeli da se smara Ibarskom, a isao bi u Cetvrtak neka me kontaktira na pp da se dogovaramo .. Ja cu ici preko Obrenovca i Uba za Valjevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak menjamo pumpu? Ko pa voli Ibarsku.. Bit ce guzva zbog liturgije kroz grad u cetvrtak.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 31, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ondak menjamo pumpu? Ko pa voli Ibarsku.. Bit ce guzva zbog liturgije kroz grad u cetvrtak.. aha, pa moze OMV al na Adi .. vreme moze isto, moze i kasnije, sta god .. Ovaj put je posle Obrenovca laganica i skroz rasterecen, a neuporedivo lepsi za voznju .. Mozda je cak i nesto kraci .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan može, prodato... (evo jel vidiš kako je lako dogovoriti se sa nama sa ST, sve bre može a ne vi afrikanci : te je jaje, te je dlaka...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 31, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, dobro, niste losi, povremeno Nego, jel mozemo da fixiramo onda Cetvrtak, OMV kod Ade u 11h ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imam ja par pitanja: pošto zbog posla ne mogu da dođem u petak, došao bih u četvrtak ujutru, sa lepšom polovinom. pa jel postoji neki kao kampić gde da stignemo..mislim ja ću da stignem do kosjrerića, ostalo ne znam. i kada se kreće na vožnjicu i da li ima to neko mesto da ostavim ženu da se malo zeza sa nekim drugim ženama, jel će biti toga? najbolje se nadji sa popsyjem i ekipom, i sve si resio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koji rekoste datum da ne listam sa pocetka sve? Gledao bih nekako da dodjem sa ATVom pa da metnem nekoga pozadi da to sve lepo k'o covek snimi. Dosao bih i motorom ali nece biti zanimljivo da vas velijam po tim brdascima ima jos kvadova u najavi, tako da ces imati i drustvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja kao prosle godine jel ide neko kombijem u kome ima mesta (ne za mene nego za motor, a zasto ne i stvari) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko zeli malo offa do Kotline, slusaj vamo. posle Valjeva na tamo mozda nekom 15-20km nailazite na kamenolom sa leve strane. posle 100 met sa leve strane imate i kafanu, gde cete pitati za makadam precicu do Divcibara. to skretanje je 50 met levo posle kafane. kad izadjete na asfaltni put posle 20-30 min voznje, skrenite desno i dolazite u centar Divcibara. odatle krenite za Kaonu. posle par km sa leve strane puta vam ostaje čuveni vidikovac sa pogledom na Skakavce, a posle par stotina metara prema Kaoni dobro obratite paznju na drvenu tablu zakucano na drvo na kojoj pise "Lučića ograda". tabla se nalazi sa leve strane puta. Tu skrenite levo u sumu, posle 150 met dolazite do vikendica i opet skrecete levo i polako ulazite u sumski lavirint. ako imate 1 sat vremena pre nego sto padne mrak, nije preporucljivo ici dalje. vratite se na asfalt, i nastavite dalje za Kaonu - Razanu - Skakavci. tu vam ne mogu vise nista pomoci, gledajte da vozite nizbrdo i spustite se bilo gde. e tu gde se spustite pitajte za Skakavce i Kotlinu, i vrlo brzo cete doci na cilj. otstampajte ovo, drzite se uputstva i vidimo se u Kotlini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 31, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan ko zeli malo offa do Kotline, slusaj vamo. posle Valjeva na tamo mozda nekom 15-20km nailazite na kamenolom sa leve strane. posle 100 met sa leve strane imate i kafanu, gde cete pitati za makadam precicu do Divcibara. to skretanje je 50 met levo posle kafane. kad izadjete na asfaltni put, skrenite desno i dolazite u centar Divcibara. odatle krenite za Kaonu. posle par km sa leve strane puta vam ostaje čuveni vidikovac sa pogledom na Skakavce, a posle par stotina metara prema Kaoni dobro obratite paznju na drvenu tablu zakucano na drvo na kojoj pise "Lučića ograda". Tu skrenite levo u sumu, posle 150 met dolazite do vikendica i opet skrecete levo i polako ulazite u sumski lavirint. ako imate 1 sat vremena pre nego sto padne mrak, nije preporucljivo ici dalje. vratite se na asfalt, i nastavite dalje za Kaonu - Razanu - Skakavci. tu vam ne mogu vise nista pomoci, gledajte da vozite nizbrdo i spustite se bilo gde. e tu gde se spustite pitajte za Skakavce i Kotlinu, i vrlo brzo cete doci na cilj. otstampajte ovo, drzite se uputstva i vidimo se u Kotlini. Posle ovog tvog objasnjenja ja zaboravio gde bese desno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan juri bre neki let u cetvrtak, nemo da zajebavas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan u petak vece imamo jedan bend, a u subotu veče dva. jedan je malo tvrdji, a drugi fanki vožnja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Maj 31, 2011 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog tvog objasnjenja ja zaboravio gde bese desno :D u sobotu imam mnogo bitnu svadbu, moram ceo dan biti na toj seljackoj manifestaciji Moram onda videti bar neki od ovih ostalih dana da banem. Hocu li imati od koga da uzmem koordinate trenutne lokacije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog tvog objasnjenja ja zaboravio gde bese desno :D u sobotu imam mnogo bitnu svadbu, moram ceo dan biti na toj seljackoj manifestaciji Moram onda videti bar neki od ovih ostalih dana da banem. Hocu li imati od koga da uzmem koordinate trenutne lokacije? vidimo se u petak veče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, ako treba neki info, recite. odo da jurim lokomotive, pa se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za nasu ekipu napravio neku rutu preko Gradca, to mi se cini jako lepo, a Skakavce cu naci po koordinati od proslogodisnjeg okupljanja. Nekako mi se to uklopilo sve na karti, a videcu kako u prirodi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kepo a jel moze Od Tometinog Polja da se spusti u Skakavce? Ravna Gora-Tometino Polje-Skakavci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 31, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kepo a jel moze Od Tometinog Polja da se spusti u Skakavce? Ravna Gora-Tometino Polje-Skakavci. od Tometinog Polja krenesh levo dole ka Pozegi .. Posle kilometar/dva imash sa desne strane blizu jedne crkve uzak put koji vodi dole do Kosjere .. Mislim da ima i tabla za Kosjeric na tom skretanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ko zeli malo offa do Kotline, slusaj vamo. posle Valjeva na tamo mozda nekom 15-20km nailazite na kamenolom sa leve strane. posle 100 met sa leve strane imate i kafanu, gde cete pitati za makadam precicu do Divcibara. to skretanje je 50 met levo posle kafane. kad izadjete na asfaltni put posle 20-30 min voznje, skrenite desno i dolazite u centar Divcibara. odatle krenite za Kaonu. posle par km sa leve strane puta vam ostaje čuveni vidikovac sa pogledom na Skakavce, a posle par stotina metara prema Kaoni dobro obratite paznju na drvenu tablu zakucano na drvo na kojoj pise "Lučića ograda". tabla se nalazi sa leve strane puta. Tu skrenite levo u sumu, posle 150 met dolazite do vikendica i opet skrecete levo i polako ulazite u sumski lavirint. ako imate 1 sat vremena pre nego sto padne mrak, nije preporucljivo ici dalje. vratite se na asfalt, i nastavite dalje za Kaonu - Razanu - Skakavci. tu vam ne mogu vise nista pomoci, gledajte da vozite nizbrdo i spustite se bilo gde. e tu gde se spustite pitajte za Skakavce i Kotlinu, i vrlo brzo cete doci na cilj. otstampajte ovo, drzite se uputstva i vidimo se u Kotlini. Odstampajte ovo, drzite se uputstva i vidmo se u.... uf, cini mi se Subotici 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se buniš... upiši koordinate i juri strelicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan To cu i da radim pa kad izronim iz jezera u kamp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 31, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odstampajte ovo, drzite se uputstva i vidmo se u.... uf, cini mi se Subotici Može, ja nemam ništa protiv Ali dođi onda u toku sutrašnjeg dana, pa da krenemo zajedno za Kotlinu u četvrtak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...