philipsu93 11 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se predstavim, zovem se Filip Ivkovic Ivandekic, zivim u Djurdjinu, mestu pored Subotice. Sad prvenstveno vozim mog kineskog ljubimca, Pulsera od 125ccm. Inace u garazi imam i APN 4 i T14. Motor intenzivno vozim jos od sedmog razreda, prije nog sto sam polozio za psp, vozio sam tad APN-a i uzivao sam da ga sredjujem i doterujem, i sto mi je bilo najdraze, prao sam skutere sa njim (mrzim ih jako). To bi bilo to, ako vas jos nesto zanima, pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Filipe... Drago mi je kad cujem da neko cuva i glanca svoj motor, jer sam i ja jedan od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, uglavnom su uvek cisti. Meni je dosadno da samo vozim motor ako tu nece biti i nekog posla okko njega, modifikazcije, preopravke, pa i popravke. Evo na primer danas sam poceo da pravim sebi nov auspuh za Pulsera, predstavicu projekt u SamSvojMajstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Maj 9, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...