veljabandit 1078 Napisano Maj 3, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... registrovan do kraja maja, dobar lanac i lancanici, presao 26.000 km, Honda nosaci kofera i tri fabricka kofera u boji motora, 2 kljuca, ima par ogrebotina - nista znacajno ... cena 4.500 eura 060/ 017-0110 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je po meni jedan od najlepshih motora.I definitivno moj sledeci motor.Jel te mozda interesuje neka zamena? Srecno sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja kukam za ovim motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... imao sam ga u sezoni 2008 g. i sada je ponovo dosao kod mene jedan primerak, ali posto sam imao drugi plan za moj sledeci motor, hocu da ga prodam... ipak je ovo malo penzionerski motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ovo je ostecenje... prethodnom vlasniku je pao na stranu i mora da se zameni i levi fuzaster... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti ponudu na PP? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ponudu koju uopste ne razumem... tamo je neki auto skuplji 5 soma od mog motora ???? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Druze...Ne razumem ja tvoj komentar? Nema potrebe za tim,ja sam tebi kao potencijalni kupac dao ponudu,ti meni kao prodavac dajes odgovor: Da ili ne! Ne vidim cime sam izazvao ovakav odgovor,ali ajde! Zelim ti srecu sa prodajom,stvarno ti je lep motor! Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... sta fali mom odgovoru i gde je tu prostor da se ti nesto uvredis ??? inace, ZAMENA SAMO ZA KEŠ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti je reklama, odlican motor. Ali sto ga ne ofarba? Jel se vodi na tebe, ili ? Srecna trgovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... ma kakvo farbanje, nista ja to ne bih dirao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne proda u naredna 15 dana moj je definitivno samo da stigne krednit.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 5, 2011 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor pre Varadera ja ovaj primerak bio u mom vlasnistvu svaka preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Milane, odlican je motor ali znas kad te spopadnu neke bubice i planirao si nesto drugo... nema ko mi nije rekao da sam lud jer ga prodajem radi... RR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ButtMan 0 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: CBR 1000RR '04 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet neshto mislim da menjam CBR 1000RR 2004to crveni za V-TEC VFR... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64101-cbr-1000rr-04/page__p__1060576#entry1060576 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha Tattoo 111 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vozdovac Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Milane (battmen) odluchi se vishe,il si mladic il penzos,ne moze oba Pozdrav druzeee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ButtMan 0 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: CBR 1000RR '04 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Druze Misho -Pisho...videcu tebe, kad budesh probo na R-u da vozash se po gradu duze od 10min. Imacesh velk'a plaaavaa yaya. A i Superpereca oce da se voza ponovo, posle 5 god. Znachi treba mi dvosedezni-dvokotachni-brzo-jur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan odlican ti je CBR ali vec mi je jedan zapao za oko a i malo je povoljnija cena...prijatelj ga vozi pa ce me malo pricekati dok se ne docepam kesha... pozdrav i hvala u svakom slucaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR. MARE 11 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: beogard-kumodraz Motocikl: suzuki k1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam vfr 750 95,i nije penzos ide kao blesav,zeznuo sam se sto sam ga prodao ,sada vozim k1 600,nikakav dozivljaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ButtMan 0 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: CBR 1000RR '04 Prijavi odgovor kao problematičan odlican ti je CBR ali vec mi je jedan zapao za oko a i malo je povoljnija cena...prijatelj ga vozi pa ce me malo pricekati dok se ne docepam kesha... pozdrav i hvala u svakom slucaju... Cena nije problem, ako si zainteresovan za zamenu. Mene greje bash VTEC, ako je u stanju nalik mom CBRu, mogli bi se dogovorimo (pod tim mislim da nema wear&tear). Naravno, opet, pod uslovom da nisi vec chvrsto odluchio da ocesh bash ortakov RR... Shto se tiche onog prideva "penzionerski": VFR je klasa za sebe. Sport-Sport-tourer. Jedan od najsportskijih "putnih" motocikala. U rukama iskusnog jahacha, na putu koji nije idealan, moze lako da "odere" bilo kojeg pretvrdog R-a. Sho' bi rekli ameri "Gentelman's express" klasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 25, 2011 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ćao, nema više.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...