Vladica69 9 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan klubski drug prodaje hondu cbf 600 s,2004 god., presla 39000, vlasnik, beli migavci, perla bele boje, cena 3400 evra, Dejan Velika Plana 063610096 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Motor je registrovan do 01.06.2011 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 godine kasnije resio opet da prodaje? )) mogao je i sam da uplati internet, pa postavi oglas sa vishe slicica... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32293-prodaje-se-cbf-600s-2004god-3900eura/page__p__575050__hl__cbf+600__fromsearch__1#entry575050 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bio sve vreme na prodaju a istovremeno se i vozio! Hvala sto pratis dve godine! Hoces da ti uplatim socijalno i penziono za taj period!? 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako si toliko bogat nemoj da se razbacujes, bolje uplati drugu net, cenice to vise . daleko od toga da pratim 2 godine, nego simpaticna ona opcija search u gornjem desnom uglu. srecno sa prodajom 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 4, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam i bogat to je moja stvar, svidja mi se tvoja uloga unutrasnje kontole, nadam se da si primetio i razliku u kilometrazi i u ceni! Pozdrav za tebe i uzivaj u oglasima! Dobio si i plus od mene! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako je tvoja stvar nemoj da se nudis da placas ono sto nije tvoj racun. ovo je prijatelju forum. na forumu se komentarise. primecuje, skrece paznja - kako god. ako nisi hteo bilo kakve komentare, ne znam zasto si se mucio da besis oglas na forum, a ne na neke online oglase. cak mi komentari nisu bili ni uvredljivi da bi zauzimao toliko odbrambeni stav. u krajnjem slucaju tvom drugaru cinim uslugu jer ti je oglas na vrhu a ako nekome smeta, sam nek kaze, sve cem pobrisem razlika primecena, sto za cenu sto za km. uzivam u oglasima svaki dan, hvala. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Grooya je upravu 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 5, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Grooya je upravu A ti si sudija? 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan ako je tvoja stvar nemoj da se nudis da placas ono sto nije tvoj racun. ovo je prijatelju forum. na forumu se komentarise. primecuje, skrece paznja - kako god. ako nisi hteo bilo kakve komentare, ne znam zasto si se mucio da besis oglas na forum, a ne na neke online oglase. cak mi komentari nisu bili ni uvredljivi da bi zauzimao toliko odbrambeni stav. u krajnjem slucaju tvom drugaru cinim uslugu jer ti je oglas na vrhu a ako nekome smeta, sam nek kaze, sve cem pobrisem razlika primecena, sto za cenu sto za km. uzivam u oglasima svaki dan, hvala. Hvala komsija, nemoj da brises nista! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Grooya je upravu Evo i tebi jedan veliki plus! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam sudija....ali sam sudski vestak. Elem samo sam dao svoje misljenje, sta tu ima lose 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...