apenac 789 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan zeleo bih da Vas pozovem na drugu moto zurku u organizaciji MK ALF iz Prigrevice.Zurka pocinje u 12.00 casova i traje do ranih jutarnjih sati.U sklopu zurke ce biti pasulj sa rebarca suva,kupus,piiiccaaaaaaa,defile,a zabavljace Vas grupe STRAH OD LETENJA i DIVLJE JAGODE!Extra provod zagarantovan!Vidimo se!!!!Za one koji ne znaju gde je Prigrevica,nalazimo se na 10 km od Apatina!POZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se komšije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim... A koliko je upad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Upad je besplatan! Facebook Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan tako je,ulaz je besplatan,ceka vas rakijica dobrodoslice na ulazu,pasulj sa rebarcima,strah od letenja,divlje jagode,defile,vase je samo da dodjete...i uzivate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woody 9 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Upad je besplatan! Facebook Jedinstven primer moto zurke ili moto skupa u Srbiji da se ne placa ulaz,svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 7, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan svesni smo situacije u zemlji,a i nama je bitno druzenje,nije sve u lovi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan svesni smo situacije u zemlji,a i nama je bitno druzenje,nije sve u lovi... Свака част! Само због труда требало би вас посетити! Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bio, ne onoliko koliko sam hteo, ali bio. Srdačan doček, lepa rakijica, poznati ljudi. Domaćinski organizovano, ja srećan i šta više reći, osim HVALA domaćinima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguce besplatan ulaz a ovi ostali se toliko isplakase..??? Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili kod vas... Extra organizovano... Fin docek, pasulj je bio pravi... Nego, sto razdvojiste Divlje Jagode i zurku... Ja sam mislio da je sve to zajedno...Mslim, nije da je bilo na drugom kraju grada ali opet zurka tu a nekih stotinjak metara trg i tamo koncert Divljih Jagoda... Sve u svemu, dobra organizacija i svaka cast sto ste sve uspeli bez naplate ijednog dinara... Vidimo se i sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da su komentari pozitivni,zeleo bih jos jednom da se zahvalim svima koji su bili,trudili smo se koliko je bilo moguce,ali mislim da sa obzirom da smo mlad klub,ipak je zavidan broj gostiju stigao iz cele Srbije i inostranstva.Strah od letenja su odradili i vise nego odlican posao,a za divlje jagode sto su bili odvojeni na trg,tu se vec politika umesala,jer ipak moraju se sponzori pokazati,ali mislim da je sve bilo u najboljem redu i odlicnoj atmosferi.Nadam se da ce sledece godine biti jos vise gostiju i jos bolje svirke i zurke.Jos jednom pozdrav od momaka iz MK ALF!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za vas i da vas pohvalim,kasno sam saznao za vasu zurku pa nisam bio ali sam dolazio vako kod vas u goste i stvarno ste domacini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan dragi kobejn,a i ostali,kod nas ste svi uvek dobro dosli,radno vreme od 00 do 24,ako prolazite kroz Prigrevicu,nemojte nas zaobici,svratite na casicu razgovora i malo mezetluka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 8, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna zurka, dosta motora, sve pohvale , vidimo se i sledece godine! Par slika sa moto zurke u Prigrevici....Lep odaziv motorasa, odlicno organizovano, dobar pasulj, izlapelo pivo i dobra svirka, sta ces bolje! Evo par slika Prilican broj ljudi se okupio juce Pasulj Proba Divljih Jagoda...ili onoga sto je ostalo od njih Neka od grupa , ne secam se naziva, ali super je bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 8, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, nisam mogao ranije zbog posla ali stigli smo na vreme, taman na pasulj i defile. Svaka cast momcima iz kluba. Pozdrav od mk fire eyes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slicica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan no comment... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan ma ne ide meni ovo sa slikama,ali oroku i damir su odradili posao umesto mene.hvala momci i svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...