Jump to content

Moto Zajednica

Startovanje Yamahe Majesty 180

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Skyliner 180

Motor startuje iz prve bez obzira na spoljasnju temperaturu, ali se nekada desi da ga recimo vozim i po 50 kilometara, ugasim i on nece onda da upali dok mu ne ,,zavrnem,, gas.Jednom mi se desilo da ga uopste nisam mogao startovati, a u zvanicnom servisu ,,Plattner,, su mi uzeli 3000 din. i rekli da ce sad biti sve ok ali da moram promeniti sajlu gasa kad budem mogao.Da li je u tome problem?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 952 postova

Ne, verovatno su usput videli da je sajla iskrzana i da će pući u skorije vreme. Ili lupaju, ovde nikad nisi načisto ali jedno je sigurno, to nije uzrok buba kod paljenja, verovatnije je da karburator preliva obzirom da tad moraš da ga pališ sa punim gasom.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Motor startuje iz prve bez obzira na spoljasnju temperaturu, ali se nekada desi da ga recimo vozim i po 50 kilometara, ugasim i on nece onda da upali dok mu ne ,,zavrnem,, gas.Jednom mi se desilo da ga uopste nisam mogao startovati, a u zvanicnom servisu ,,Plattner,, su mi uzeli 3000 din. i rekli da ce sad biti sve ok ali da moram promeniti sajlu gasa kad budem mogao.Da li je u tome problem?

dobrodošao.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja