svetac 527 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan NOVA jakna,letnje(vadi se ulozak) crno siva sa sivim cveticima!obe sa svim protektorima! velicina 42/14L cena 70e ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku slikicu, koja je firma ??!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam samo sto nesto net zezao pa nije "proknjizio"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dame??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna bila kod moje gospođe na probi. Jedva je htela da je skine Svaka preporuka, lepa je BAŠ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kele06 1 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: CBR 1000RR Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazis, daj neki telefon, pa da se cujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan jakna je suuuuuuuuper...jedna je vec moja!!! okacicu vam slike... kad budem mogla da se slikam,trenutno skacem od srece 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazis, daj neki telefon, pa da se cujemo jos dve 40 i 42 broj subotica/0655188640 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da sam pogresio izraz dame,moze bajkerke!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dam da probam,moze i neki popust! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 25, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u Subotici sa devojkom da proba jaknu i zvao te 10 puta i nisi se javio. Ni tad ni posle! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja? na koji broj? 065-5188640 jednu sam nosio na dogovoreno,tako da verujem kako je u pitanju neka greska! ako nisam bio dostupan,bio sam u roamingu! elem jakna je na prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 26, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim jaknu,ja sam uzeo za devojku i super je! U svakom slucaju vredi i vise nego sto se ovde prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo taj br., al nema veze. Retko dolazim u Suboticu ako budem opet dolazio najavljujem u napred pa cemo se valjda naci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci a ne zaplakati,sorry! ali je aktuelno i dalje!! idem za bg prekosutra,vidim da je NS u pitanju mogu da navratim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...