Gvozden 591 Napisano April 23, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Super kad ti nisi fasovao nego da vas ja pitam neshto . Pa majku mu zar u tom veleeelikom Beogradu nema neka advokatska kuca koja ce uz osmeh da kida rebra ovakvim debilima. NEki nadrkan advokat sa skupom satnicom i da zna znanje. za 5 minuta vidi ima li kesha i slucaja ili ne? Jos od 80 tih su bili oglasi po onim Amerskim casopisima za AMA advokate i sl. Izesh i MAss i sve ako smo prinudjeni da se sami branimo....mislim koja svrha ...Mozete me i po minusu i po plusu, ali ja samo kazem sto je svakom od nas (relativno normalnih) plao na pamet... Daj da nadjemo ako ne postoje ili da preporucimo nekog ko je strucniji za drumske nezgode i odstete, forumi i udruzenja i sluze da pomognu jedni druge...eto toliko dok ne procitam ponovo necije iskustvo ( mozda i moje) pu, pu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...