gojko 212 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan imas u Markosu u Francuskoj Ja sam tamo kupovao.. oko 130din/ kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan imas u Markosu u Francuskoj Ja sam tamo kupovao.. oko 130din/ kom Sad sam zvao kaže čovek nemaju ništa od sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je budjava sijalica u Yamahi 10E :o, ne znam samo da li je pozlaćuju za te pare, a obična poziciona od 4W nije htela da blinka valjda ne pravi dovoljan otpor na automatu već je stalno svetlela, naleteo sam na iste pozicione Narvine od 6W koje blinkaju ;D doduše malo manjom frekvencijom što mi čak i odgovara i koštale su celih 30 dinara, tako da sam završio posao sa migavcima . Usput mi i ona druga ispravna HERT 4 ispadne iz džepa i pukne vlakno ;D (od 5 sijalica koje su mi ispale iz džepa jedino njoj pukne vlakno, em je skupa em preosetljiva na udarce ) pa sam promenio obe sijalice na migavcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Za sve zainteresovane evo linka u Louisu za sijalicu : http://www.louis.de/_20f8fff341b3a4d553724a9359cdc384b9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=414&list_total=56&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10031069 košta 3,95€, ima je i kod nas u Hemtex-u: www.hemtex.co.yu za 520 dinara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...