sini82bla 5 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: Suzuki gsxr k8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li je ok to sto sprint gizzy 125cc nemoze da ide preko 85km/h? ja mislim da bih trebao malo brze od toga...inace 4t je motor..presao 1600km 2009 god...kao casica je...i lepo vuce ali nemoze vise od toga..skinuta blokada sa auspuha,prsten sa varijatora i iglica pomerena na karburatoru...i isti djavo...kapiram da mozda ima jos nesto sto mu ne dozvoljava da ide brze...jer isao je i pre i posle skidanja blokada i svega 85km/h...cuo sam da ima neka roze zica...na cdi nema nema ni tamo kod kaisa...ja ne znam sta da mu radim (( jos se razmisljam da skinem karburator da vidim da nema neko sranjce na usisu koje mu blokira dovod vazduha...ne znam sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 11, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno. Koliko ja znam, on nema nikakve blokade. U fabrickom stanju sam ga vozio 80 na sat, a posle zamene kaisa koji je pukao, isao je bolje, ali maksimalno 90 na sat. Jbg, 5,8 KW... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 11, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas sa laksim rolnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sini82bla 5 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: Suzuki gsxr k8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan oki...da ne lupam glavom onda )) stavicu mu japanski kais:) oko 20 e a to i sam znam da uradim...a sa laksim rolnicama mislim da dobijam krajnju brzinu malo losiju ali bolji start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 12, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ...a sa laksim rolnicama mislim da dobijam krajnju brzinu malo losiju ali bolji start... Dobijas i jedno i drugo ako dobro potrefis, ako preteras sa smanjivanjem gramaze, dobijas losiju krajnju. Da bi dobio idealno, treba naravno eksperimentisanja, ali ovako na prvu loptu, probaj jedno 20% lakse da stavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sini82bla 5 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: Suzuki gsxr k8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam ih merio kod zlatara imaju 12,78 gr..koliko lakse da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jedna informacija. Imam priliku da kupim ovaj skuter. Kupljen je prosle godine i presao vrlo malo. Interesuje me kakav je ovo skuter i sta mislite koliko ga treba platiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 1, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakav je primerak i koliko trazi za njega. Sa kinezima se nikad ne zna kakav ce biti. Neko je zadovoljan, neko nije. Ja sam vozio dva i jedan je bio ok, drugi je bio katastrofa. Inace to je proizvodjac Jonway, koga ima i direkto, ima ga i pod nazivima Sprint Grizzy, Peda Astro, Orion... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
genius9919 0 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac,Srbija Motocikl: Sprint Grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam takav isti problem,nece da ide nikako presao tek 5000 km na ravno sa mojih 80 kg ide nekih 80 i to jedva,a zato trosi kao da ide 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jul 6, 2015 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo sad pre dva meseca astro 150, isto kao grizzy, 1700km na satu je imao. Nece preko 80km na sat, e sad to nije meni problem bio koliko sto na tih 80 ide u max obrtaje. Rezultat vibracije , lose za motor i povecana potrosnja. Kupim mu varijator drugi neki sportski duzi ono opet isto. Dignem ruke i vozim tako. Kupim kais da zamenim cisto jer obicno ga vozim van i predjem i preko 200km od kuce pa da se ne desi, greskom mi daju siri kais, rezultat max brzina 95 na sat i sporiji start iz mesta. Hehehe. Ko bi rekao. Cak i na 95 nije u max obrtaje ali tu mu ponestaje snage i ne moze vise. Cak i ne moze uvek 95 ali 90 moze uvek lagano. Nije mi poenta da ide 90 to mi nije bitno, bitno je da moze dalje da se vozi sada lagano. Vozim ga na otvorenom na malom gasu 80 ide i ne cuje se, smanjio mi potrosnju. Nema vibracija. Start je losiji, odnosno ko razume duzi start ima, duze je na kvacilu. Ali dosta snage ima pa i nije nesto primetno. E za 125cc nzm da li bi imao sanage da tera siri kais treba da se proba. U svakom slucaju cak i da se prenos usteluje te masine nisu sposobne za vece brzine, ovaj moj odlicno vuce, iznenadio me prilicno, nisam ocekivao to od kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...