miloske80 1 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve clanove BJBiker zajednice. Ja sam iz Nisa, dosta sam neiskusan sto se tice motora i tako to, ali se ucim polako ....... Skoro sam kupio ovaj motor: Ducati SS 1000 DS 2004 godiste. Znam da sam se zeznuo,nije Ducati za pocetnike, ali jbg dopao mi se tada.....Ako neko nesto zna o ovom motoru, ili ima neka licna iskustva, neka mi se javi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 9, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ducati nije nikako za pocetnike ali svaka cast sto ga imas. Ne brini, naucices ti to da ganjas. Samo polako... Za mene licno, Ducati je san snova i vrh vrhova... Dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Samo polako niko se nije rodio naucen. Pun gas i pamet u glavu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...