CIPURA 215 Napisano Mart 31, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ko ima jet forsa 125 a da je imao problema sa istim?Moj mi dupe pomeri.Kad dam gas trokira i posle par sekundi krene i ide kao blesav.Ako slucajno stanem,a nekad se mora,opet trokiranje,dok se opet ne seti da krene.Ako ima ko kakvu ideju,neka me prosvetli,jer vise ne znam sta da mu radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 2, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Resio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano April 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da napišeš kako si rešio problem, bilo bi od pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Maj 7, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo dzek sa termo davaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...