mad_max0204 100 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko u novom sadu ko ima manometar za sinhronizaciju karburatora ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za 2 karburatora ( nastelovali smi i 4 kod quasaara ), ako ti je to dovoljno. Ako ti odgovara, pozajmicu ti. Ja sam iz Temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma dodji na pivce pa cemo odraditi kod Josepha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pišemo iz početka,navratite http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,57533.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...