Charuga 769 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi Vasa pomoc ma koliko se trudio da preturam po oglasima nemogu da nadjem, Moze li neko da mi kaze realnu cenu za Hondu Varadero 125, 2001 godiste.(normalno kod nas) Hvala unapred, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte da li vredi 2.800 eura sa Devil auspuhom presla 15000, sivo crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan tip trazio 3.300 eura za 2003. sa Givi koferom na najlonu u NS ali meni je to bilo puno para za motor od 125 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ima i ozbiljnijih motora. Bar neki od 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Treba da odgovorim do sutra uvece mislio sam da je kupim sinu za rodjendan (navalio) a nema iskustva...mislio sam da to nije losa alternativa za pocetnika (nije nervozan motor....a znam da ce se brzo zasititi i...... da li je moze posle prodati a da ne gubi mnogo) neznam koliko da mu ponudim "pa ako hoce hoce"....Nudi mi za iste pare i Kawu GPX 600 R 98' presla 19.000 77ks.... ??? ??? ??? ???sta raditi ??? ??? ???POMAGAJTEEEEEE ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ewo idealan motor za njega, moja yamaha tdr 125r, 30ks. 135/140 km/h, idealan za pocetnike( i ja sam to bio prosle godine), i najvaznije je da dozvoljava greske pri saltanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da preporucim Yamahu Virago 125.Prelepo izgleda,izuzetno je lak za voznju,trebalo bi da drzi njegovu paznju barem 2 godine.Meni je to bio prvi motor i bas sam se lepo navozao..posle njega na koji god motor da sam seo,nije mi bio problem da ga provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...