Lug 1378 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan zove me kum danas,kaže ajd da menjamo ulje, ja reko ajd. odem ja i tu se zapričamo i zaboravimo za ulje. i sad kad dođoh kući setim se da je pazario bardahl 15w40. malopre sam baš gledo manuel i vidim piše 10w30. e sad, da mi sipamo ovo što je kupljeno il baš mora 10w30 ? hondica je `98 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi u kojim temperaturnim rezimima ti radi. Evo odgovora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan fala kolega, sudeći po odgovoru, cenim da će i ovo 15w40, biti sasvim odgovarajuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bice sigurno. Ja sam sipao 10w40 cini mi se, ali jos nisam cuo da niko sipa 10w30 u taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ti manuali su napisani kad nije bilo globalnog zagrevanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prije par dana nasuo 15-50 silkolene lijepo se ponasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan , baš dođoh od kuma gde je trebalo menjati ulje, al zapričasmo se uz pivo i zaboravismo na ulje , sutra, valjda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce sutra biti, treća sreća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...