gogo42 69 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ocistio sam ih tako, da sam mogao samo da bacim bezbojni lak bilo bi skoro da su niklovane! a onda je sve dalje po protokolu uradjeno! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88416-ciscenja-smirglanje-poliranje-farbanje-sve-sve-gogo-racing-garage/page__p__1416860__fromsearch__1#entry1416860 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opet sa druge strane, ja moj motor hocu da vozim. Ne da ga stavim pod stakleno zvono.. Pratim temu odavno ali nikako da odgovorim.. Svaka cast na preradama Farba je vrhunska!! Wilbers je nasao pravog predstavnika Ima li Wilbers sta od progresivnih opruga? Ima, ja sam ih imao na Transalpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Da li je changuard rađen na CNC-u i koja bi bila cena izrade takvog dela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sve je radjeno na cnc-u.. Sto se tice cene, zaista ne znam. Evo odgovora od ranije: Dobio sam dosta pp-ova. Svi pitaju za alu plocu i secenje Ajde da odgovorim ovde Aluminijum moze da se kupi u plocama 1x2m. Neko hoce da sece neko ne. Ako zatreba saljite pp. Ojacani aluminijum debljine 4mm 1x0.35m sam platio oko 2500din. Aluminijum debljine 1.5mm sam vec imao. Ostalo kad sam pravio bocne kofere. Secenje, zaista ne znam koliko kosta. Meni je jedan drugar izasao u susret! (Hvala mu puno za ovo !) Ne bavi se secenjem, vec samo graviranjem. Ima neka tema na forumu kako je decko pravio stitnik za hladnjak, na nekom suzukiju koliko se secam. Dal SV.. No nije bitno, secam se da je spominjao neku cenu od 30ak evra za to secenje na water jet-u. Takodje cene graviranja ne znam. Posto je meni ugraviran znak Dakar i byMe. Ne zaboravite da vam treba neko da vam to nacrta, i sacuva u potrebnom fajlu za odredjenu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega stvarno sve pohvale, bices veoma koristan clan studentskog tima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto ne mogu da vidim sve slike. Ni jednu od SmokeS ne mogu da vidim. u čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Januar 9, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam zašto ne mogu da vidim sve slike. Ni jednu od SmokeS ne mogu da vidim. u čemu je problem? Niko ko ima AT na prodaju ne može i ne sme da vidi te slike (možda se predomisli pa odustane od prodaje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega stvarno sve pohvale, bices veoma koristan clan studentskog tima!!! Hvala puno kolega! Potrudicemo se da odemo sa najboljom formulom! I naravno najlepsom! Vidimo se. Ja ne znam zašto ne mogu da vidim sve slike. Ni jednu od SmokeS ne mogu da vidim. u čemu je problem? Najverovatnije moze da bude problem do tvog racunara. Ili mozda photobucket ne radi. Ima nekih problema u poslednje vreme. Evo link, pa probaj ovde: http://s719.beta.photobucket.com/user/smokesrcki/library/Africa%20twin%20byMe%202012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!! Na firminom računaru ne mogu da vidim, ali sam sad kući gledao i vide se sve slike. Vereovatno ima neke veze sa firminim administratorima ili ko zna šta. Nebitno. Svaka čast još jednom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!! Na firminom računaru ne mogu da vidim, ali sam sad kući gledao i vide se sve slike. Vereovatno ima neke veze sa firminim administratorima ili ko zna šta. Nebitno. Svaka čast još jednom!!! Probaj da se registrujes tj prijavis na sajt kad si na firminom compu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Kako to misliš? Pa ulogujem se. Neke slike vidim a neke ne. Kad se ne ulogujem ne vidi se nijedna slika. No nećemo da off-ujemo temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Januar 9, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega stvarno sve pohvale, bices veoma koristan clan studentskog tima!!! Hvala puno kolega! Potrudicemo se da odemo sa najboljom formulom! I naravno najlepsom! Vidimo se. Ili nisam pomno pratio ili sam bio bolestan kad je bio taj čas? O čemu se radi, za nas iz zadnjih klupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega stvarno sve pohvale, bices veoma koristan clan studentskog tima!!! Hvala puno kolega! Potrudicemo se da odemo sa najboljom formulom! I naravno najlepsom! Vidimo se. Ili nisam pomno pratio ili sam bio bolestan kad je bio taj čas? O čemu se radi, za nas iz zadnjih klupa? Kolega i ja smo u timu formula student. Nasa drumska strela. Verovatno ste culi na televiziji ili u nekim novinama. Ove godine su podmladjivali tim, ja sam poslao prijavu i primljen sam http://www.formulastudent.com/ Najprestiznije takmicenje u svetu za mlade inzinjere. Od nule konstruisemo manju formulu. Pravimo i na kraju se takmicimo sa njom. Kad dodje vreme, pitacu tim da li se slaze da postavim neke slike na forum. Neke osnovne informacije i slicno. Da budete i vi malo bolje upuceni.. Dosadasnji tim je vec osvojio lepe nagrade. Sa minimalnim budzetom! Da ne kazem smesnim u odnosu na strane timove i druge velike fakultete. http://www.mas.bg.ac.rs/down/fstudent.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Januar 9, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Auu, svaka čast! Ali i dalje ne znam kako si uspeo da 24h pretvoriš u bar 27 da sve postigneš? Samo napred, navijamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Profi! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. I na idejama i na izradi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan SmokeS-a za predsednika ! Na sledecim izborima glasam za tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Postoje 3M trake 3434 je naziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/90043-formula-student-team-drumska-strela/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god radio u buducnosti za tebe nema zime.Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 19, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Februar 3, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam ovu temu, da opet pogledam ovo umetnicko delo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, dugo i nisam bio na forumu. @brdy me je naterao da uradim mali update Kraljica je i dalje samnom. Evo jedna slika kao mali update. Od onda ubrzo je postavljen novi izduv. Takodje sredjeni su satovi. Premestio sam svu elektroniku u originalno AT kuciste sata koje je okruglo. Sad izgleda daleko cistije i urednije. Posto sam bio u Americi 2015te kupio sam tamo jace opruge za vile. Imam planove za nove farove, ali prosto ne stizem ni dan danas. ps. sada sam aktivan na instagramu. Pa ko zeli moze da me prati. Poceo sam da se bavim i fotografijom Instagram: me.ingenieur 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra, odlična!!Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...