hellena 60 Napisano Mart 21, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 No.6 Izvinite što ste čekali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Mart 21, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Previše dece za moj ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 22, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan no. 2 = pileće groblje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 22, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan No 2: Imao sam jednog drugara, malo šverc, malo trafika, malo ovo-ono i... malo, malo pa zaglavi bajbok. Sretnem ga jednom u liftu, pustio stomačinu, pitam: Što si se tako natovio. A on: Tamo gde idem to je jedino što ne mogu da mi uzmu. No 3 prepoznajem rukopis - uslikala meni veoma draga osoba... Interesantna ideja, ali možeš ti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 26, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan #2 je fotka iz arhive. to je u redu, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da je vec postavljana ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Zašto moja slika nije prošla kvalifikacije? Nije bitno. Nije da sam se naljutio Evo Glasam No.4 mada i šestica je da se naježiš (pozitivno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. Zašto moja slika nije prošla kvalifikacije? Nije bitno. Nije da sam se naljutio Evo Glasam No.4 mada i šestica je da se naježiš (pozitivno) Izvinjavam se, sad sam proverila u inboxu, nisam ni videla tvoj mail. Tvoja slika nije eliminisana, nego je moja greška, previdela sam. Sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a do kad traje glasanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan a do kad traje glasanje? Dok ne pitate do kad traje :lol: Ajmo dalje! NOVA TEMA BRZOOOO! I da mi smislite nešto lepo da mi ne nestanu igrači Na leto ću da se pozabavim kompletnim uređenjem ovih takmičenja i par nekih novih sadržaja koje bih uvela. Treba mi vremena za to pa kad završim godinu na fax-u potrudiću se da to sredim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan #2 je fotka iz arhive. to je u redu, jel? E... nemoj ovo da ostane neodgovoreno. Ja nemam pojima o cemu se ovde radi, ali znam da je dobro stvari razjasniti do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 29, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan #2 je fotka iz arhive. to je u redu, jel? E... nemoj ovo da ostane neodgovoreno. Ja nemam pojima o cemu se ovde radi, ali znam da je dobro stvari razjasniti do kraja. Kao što piše u pravilima, po mogućnosti kačite nove fotografije koje su rađene za temu, ali ako imate neku koju ste već snimili a baš odgovara temi možete je okačiti pod uslovom da nije ranije postavljana na forum. "6) Potrudite se da stvorite sveža rešenja, tj. da ne šaljete stare radove. NEMOJTE SLATI RADOVE KOJE STE VEĆ POSTAVLJALI NA FORUM." PRAVILA TAKMIČENJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cije su fotke? ja sam prvi od pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 1, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pobednik King Duxill je zadao novu temu koja glasi "BUĐENJE". Obzirom da je proleće i da se sve budi od biljaka, životinja, pa i nas pospanih, do novih ljubavi, novih života itd. Imate odličnu temu za razradu. Bacite se na posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam. Došlo je do nesporazuma. Pobednik ovog takmičenja je - Ime i prezime: Bogoljub Marinković - Username na BJB-u: Bole. Njegova fotografija je pod rednim brojem 2. Do greške je došlo jer sam dobila pp sa predlogom nove teme, a nisam proverila da li mi se poklapa sa mailom koji sam dobila, jer sam predpostavila da mi pobednik šalje poruku. Moja je greška, izvinjavam se Boletu. Bole zadaj temu izbrisaću ovu koja je okačena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 2, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan #2 je fotka iz arhive. to je u redu, jel? E... nemoj ovo da ostane neodgovoreno. Ja nemam pojima o cemu se ovde radi, ali znam da je dobro stvari razjasniti do kraja. nije svezza. odnosno, nije uslikana za ovo takmicheje. inache odlichna fotka. nisam chesto tu pa ne vidoh pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "budjenje" je odlicna tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 2, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nešto često grešiš u zadnje vreme helleno. Dali si zaljubljena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nešto često grešiš u zadnje vreme helleno. Dali si zaljubljena?? Nisam, to su problemi druge prirode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema je RADJANJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...