djo 85 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da se prave auspusi u Adi.Navodno ima cak dve radionice.Jel ih neko uzimao?Kako su se pokazali?Ja vozim Yamahu xtx 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59286-race/page__p__1003996__hl__ada+auspuh__fromsearch__1#entry1003996 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57591-kupujem-auspuh/page__p__1003665__hl__robert__fromsearch__1#entry1003665 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/38100-savjet-za-auspuh/ http://forum.bjbikers.com/index.php?showtopic=23311 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Dva moja druga su radili auspun u Adi i obojica zadovoljni! Mozes da biras oblik auspuha pa cak i zvuk(tipa da bruji,vristi,da se ne cuje...itd) Sa moje strane sve pohvale za njh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Mart 21, 2011 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Licno montirao prosle godine dva na Varadera perfektni su ito oba za 240 e ali mislim da neradi zbog inspekcie do daljnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan pre 3god pravio kod požgai u adi i prezadovoljan. prelep zvuk koji je svima ulazio u uši!! perfekt kako je režao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Licno montirao prosle godine dva na Varadera perfektni su ito oba za 240 e ali mislim da neradi zbog inspekcie do daljnjeg Robert je poceo da radi. A poceo je i sa nekim opasnim novim modelima. ontopic: ja sam na oba motora imao Race Ada auspuhe, nikada ni najmanji problem sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 21, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Licno montirao prosle godine dva na Varadera perfektni su ito oba za 240 e ali mislim da neradi zbog inspekcie do daljnjeg Robert je poceo da radi. A poceo je i sa nekim opasnim novim modelima. ontopic: ja sam na oba motora imao Race Ada auspuhe, nikada ni najmanji problem sa njima. Davaj kontakte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Robert: 024/853-830 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto. Sajt ne radi, ali ko ima Facebook moze pogledati nove slike na profilu Race Ada Exhaust. Race FB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Mart 23, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na jednom motoru, perfektan zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi.Dogovorio sa Robertom za sledecu nedelju.Tacno je da sajt neradi i da slika ima jedino na facebook-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Robert mi je radio auspuh za 1000 RR-a , ja sam prezadovoljan ... sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Informacije radi,cene rezona su od 70-140 eura.Ja sam za moj xtx660 uzeo sa karbon oplatom,sto je skuplje.I idu naravno dva.To je 120+120+montaza 20=260 eura.Mislim da su triovali oko 140 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Informacije radi,cene rezona su od 70-140 eura.Ja sam za moj xtx660 uzeo sa karbon oplatom,sto je skuplje.I idu naravno dva.To je 120+120+montaza 20=260 eura.Mislim da su triovali oko 140 eura. Postavi slike da vidimo kako su legli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Moji su kopije "two brothers" radjene kod Roberta,tako sam kupio motor,to mi je rekao bivši vlasnik,a evo i kako se čuju,ja sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zadovoljan korisnik Ilije Gromovnika Zvao nesto Roberta.. bolestan je trenutno, ima upalu pluca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vredili. Mnogi od Roberta odvezoše presrećni svoje mašine. Za Dragon ne znam iz prve ruke. Ima već dosta pisano o njima na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Robert radio na Africi i nema zamerke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio iste kao na videu samo sa crnim zavrsetcima.Videcemo sledece nedelje.Inace,drugar mi rece da je Robert bivsi vozac cross-a.Navodno je pao i povredio se.Jel neko zna za to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 25, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se greju? prosle sezone mi se cela porodica opekla na standardni pa bih to da predupredim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio iste kao na videu samo sa crnim zavrsetcima.Videcemo sledece nedelje.Inace,drugar mi rece da je Robert bivsi vozac cross-a.Navodno je pao i povredio se.Jel neko zna za to? Robert je, nazalost, vec nekoliko godina nepokretan, u invalidskim kolicima. A sto se tice grejanja, moj auspuh je i posle duze voznje samo topao, moze da se pipne rukom. Mislim da karbonske obloge peče na 60 stepeni, tako da temperatura topa sa karbonom ne sme preci 60 stepeni. Problem je sa skuterima velike zapremine (500 kuba), ali i za njih Robi ima resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam pipao auspuh da utvrdim koliko je topao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ispravku moram da napravim,ipak su moji auspusi izrade by "Dragon" isto iz Ade,i u opšte se ne greju previše,pipao sam rukom i baš sam se začudio.Odlični su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Robertovo umece,pedantnost,profesionalnost i tacnost,retkost je naici na tako kompletnu uslugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko mobilni Robertov i mail.? ima to na koznom Ada privesku.. ali ostao mi na klaviru.. na fiksni se ne javlja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...