Gale.. NBG 0 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bambi jel ovo replikiza Aprilije RSV 1000?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 16, 2008 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znam ! Samo sam umro od smeha kada sam video sam sebe na tome ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bambi, Kazu Marku da vise ne pere motore vrucom vodom, vidis da se skupljaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan slika je slikana kad sam ustala na pripremama u sest ujutru:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan slika je slikana kad sam ustala na pripremama u sest ujutru:D Kad si ovako slatka u 6 ujutru,pitam li se kakva si u 6 uvece :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac, 1960., ja sa ocem i majkom na Tomos Kolibri 50cm, 3 brzine. Cacak, 2007., ja sa zenom na KEEWAY Speed 150cm, 5 brzina. Misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D uvek sebi izgledam uzasno I nama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene .drago mi je da smo se upoznali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo sam Ja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Maj 2, 2008 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Abdulah koji je ovo bend?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 3, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Aleksinac, 1960., ja sa ocem i majkom na Tomos Kolibri 50cm, 3 brzine. ... :) :) Vrhunska slika! Ajd' ubaci je ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13598.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Zdravooo!Eve me i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 3, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Abdulah koji je ovo bend?? FULLSIZE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan me on my buduca maloljetnica ;D honda shadow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Abdulah koji je ovo bend?? FULLSIZE ;D hmmmm, znam za "King Size" ali Full Size mi nije poznato?? ako ima neki snimak daj na PM pa da pustam na radio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barba 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da sam u manjini sa mojom barakom od cruiser-a pored svih vas trkaca al nema veze, malo da promesamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i ja da uhvatim malo vremena da se bakcem oko compa!! Pozdrav svima iz Subotice.Da se i ja ubacim medju vas sa svojom slikom,(ukoliko uspem da ga prikacim) i ako me primate!!! EasyRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma NARAVNO da te primamo...ako je prase u toj kesi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ova ti je dobra!!Bar da je prase!!!Nazalost samo licne stvari zasticene od kise najmodernijom,(i najjeftinijom) tehnologijom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 3, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Heeh....a ja se ponadao! Ma primamo te svakako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan aj da se i ja postavim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yami r6 :) 2 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pardon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...