zor@n 376 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo su sinterPoslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan On 8/5/2019 at 9:39 PM, Motorcyclist said: Momci jel neko merio od 0-100 na njemu mozda ? Trebalo bi da je ispod 6 sekundi. Nisam nikad merio, ali sam se potegao sa Nissanom 200sx koji je ortak kupio od mene. Nissan je imao 200 konja dok je kod mene bio, i ja sam mu izmerio 6.2 ubrzanje, a ortak je posle podigao pritisak turba i na valjcima izbacio 240ks. Iz mesta sam mu vidno pobegao i do 100 me nije stigao, ali posle auto pocinje da ubiva i tu apsolutno nismo za poredjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu zalepio nalepnice na felge, mnogo mi se svidja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ubavo ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, kosooki said: Trebalo bi da je ispod 6 sekundi. Nisam nikad merio, ali sam se potegao sa Nissanom 200sx koji je ortak kupio od mene. Nissan je imao 200 konja dok je kod mene bio, i ja sam mu izmerio 6.2 ubrzanje, a ortak je posle podigao pritisak turba i na valjcima izbacio 240ks. Iz mesta sam mu vidno pobegao i do 100 me nije stigao, ali posle auto pocinje da ubiva i tu apsolutno nismo za poredjenje. Bas sam gledao na youtube uglavnom je malo preko 6sec. Ima i oko 5 da se vrti lik ali je radio na njemu drugi airbox, filter, dizne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo preslikana DR650 masina ili ima nekih razlika, neke boljke sa DR otklonjene itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 7, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je identicna kao u novijem, DR650SE modelu. Sa starim DRom nema veze. Inace, vazi za neunistiv agregat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve identicno kao na DR osim glave sa 2 svecice i verovatno drugacijim internalima i dvogrlog karburatora Markulja mi je ustupio njegov DR na kratku probu (hvala ti i ovom prilikom ), i mogu reci da se vidno drugacije ponasaju agregati. DR je nekoliko konja slabiji, ali rastura sa obrtnim na nizim obrtajima i savrseno slaze brzinu za brzinom, za razliku od XF koji trazi nesto vise da se razvrti, ali posledicno vise snage izbaci sto se primeti na otvorenom. Spram XT600 i Dominatora oba agregata objasnili kako thomper treba da ide. On 8/7/2019 at 4:15 PM, Motorcyclist said: neke boljke sa DR otklonjene itd? DR od 96. pa nadalje nema boljki :). Barem ne sto se agregata tice. I nema nikakvih dodirnih tacaka sem imena sa onim starijim modelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Avgust 9, 2019 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, kosooki said: Sve identicno kao na DR osim glave sa 2 svecice i verovatno drugacijim internalima i dvogrlog karburatora Markulja mi je ustupio njegov DR na kratku probu (hvala ti i ovom prilikom ), i mogu reci da se vidno drugacije ponasaju agregati. DR je nekoliko konja slabiji, ali rastura sa obrtnim na nizim obrtajima i savrseno slaze brzinu za brzinom, za razliku od XF koji trazi nesto vise da se razvrti, ali posledicno vise snage izbaci sto se primeti na otvorenom. Spram XT600 i Dominatora oba agregata objasnili kako thomper treba da ide. DR od 96. pa nadalje nema boljki :). Barem ne sto se agregata tice. I nema nikakvih dodirnih tacaka sem imena sa onim starijim modelom. Hvala na odgovoru. Nasao sam lep clanak o KLR i DR, prednosti i mane i tu se spominje par sitnijih boljki i prepravki. http://horizonadv.com/gear/2015/2/22/klr650-vs-dr650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Treba nekom freewind? Ja bih moj prodao vrlo verovatno... windasi nemojte me ubiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 16, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga spalio stavljam oglas sutra... prelazim na hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 17, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svog winda, pa kome treba nek se javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 18, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo sa potrošnjom?! Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Au, tu nesto ne stima, moj 5.2l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 18, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jednom kad sam vodio neku grupu na Uvac trosio 3.6, neka labava voznja skroz. Inace 5 i vise kako inace vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 8/17/2019 at 4:20 PM, drmilan_ said: Prodajem svog winda, pa kome treba nek se javi! Otisao wind danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 25, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan malo se sređivaloPoslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 26, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.8.2019. at 20:21, zor@n je napisao: Šta je ovo sa potrošnjom?! Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Sporo to teras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kucao i preko 7 po gradu :). Ali se spustalo i na ove vrednosti sa displeja pumpe. Ali Markulja je uspostavio tacnu dijagnozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 11, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je uz motor dobio Metzeler Karoo 3 gume, prednja i zadnja, 130/80-17 i 110/80-19. To moze da ide na Winda? Koliko mogu i da vrede? DOT 2015, presle ispod 1000km, na prednjoj se jos vide sisice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja je ta dimenzija, a prednja ide 100/90-19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan legle maglenke Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem ti da malo bolje obezbedis te maglenke i zajebes to fabricko da ne bi prosao kao ja. Ima u temi led maglenke bolji nacin za drzanje istih, sad cu da procunjam pa da nadjem, jer ja cu isto to uraditi jer su mi fabricki nosaci ispucali, neki krs aluminijum pa od vibracija popuca meni su pocele da brkaju modove, pa sam narucio jos jedan prekidac al cekam da stigne, valjda nece i tebi. evo link poslednja strana sem ako ti ne baci vec na nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Novembar 6, 2019 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pred zimski sanremontovane vile i far 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je sad remontovana vila u poredjenju sa pre remonta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...