RoaD GunneR 13 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji forumasi a i oni ostali nalazim se u dilemi Kula vs Lazarevac. Planiram da krenem u Subotu ujutru sa devojkom i da se vratim u Nedelju (nosim sator). Posto su u najavi oba skupa dobra nemogu da se odlucim na koju stranu da okrenem 'vetar'. Za sada nisam uspeo da saznam da li ce u Kuli biti mesta za kamp tako da je Lazatevac u blagoj prednosti. Intresuju me vase preporuke kao i to gde ce vecina ljudi sa foruma biti pa da lakse odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Da ti resim dilemu ;D LA! Nisam bio ali sam cuo da je mesto na kome se organizuje skup savrseno! + ja idem u Lazarevac pa mozemo zajedno da putujemo i zajedno da se u nedelju vratimo jer mozda ostanem kod druga da prespavam. Nemoj slucajno da pomislis da glasam za LA samo zato sto me mrzi da sam peglam do tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u Kulu u Lazarevcu nisam bijo ni prosle godine svo moje drustvo ide za Kulu a j bi za Lazarevac no kako kazu ljudi jedna lasta ne cini prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram za Lazarevac ako bog da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, Kerber i Smak se ne mogu porediti ni sa jednim bendom. Pa to ce biti praznik za usi i oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...