demro.st 435 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sa ponosom obavestavam bracu bajkere i moto klubove da se sarma ponovo sprema. Zadnji vikend jula organizujemo 6 Motowikend Kisach crows u Kisacuu Skup ce biti na novoj lokaciji nema vise blata do kolena ,padanje sa motora u blato izlokanog puta itd, Skup ce biti na terenima Fk Tatre u centru Kisaca,pored bazena lepog parka za satore ma idealno mesta imaza sve ljude dobre volje,i veselog raspolozenja eeee Datum 29 i 30 i 31 jul. detaljne informacije malo kasnije ..kad prestane ovaj dosadan sneg. Pozdrav Janko demro.st predsednik Kisach crowsa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Mart 4, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan kad se setim samo kad smo kretali na defile i na onom putu punom rupa jedan neotesani majmun ispred mene nekim R-om zaslajfa zadnjim a ja osetim kako mi svaki deo tela pogadja kamencic a da ne govorim kako je izgrebao farbu na motoru..... a demro svaka cast, vidimo se i do tad a i tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bože zdravlja pa se vidimo, pošto je moj motor kupljen u Kisaču biće mi extra drago da dođem ... Puno pozdrava za Kisach crows i za Branislava - Banju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Kisaču nema neizvesnosti, provod i druženje su sasvim sigurno dobri. Puno pozdrava za Kisach crows! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 256 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vidimo, poz od Panonskih vukova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Mart 7, 2011 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se , pozz od M7 Riders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...