ledeni 14 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna kako se prikljucuje obrtomjer kod pomenutog modela gore ,na samom obrtomjeru nalaze se tri zice ili kabla gdje trebaju da prikljuce,cijger nije orginalni nego je od suzuki gsx-r.Upitanju je streetfighter-projekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wiringdiagrams21.com/wp-content/uploads/2009/04/cbr900rr-ignition-system-circuit.png Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 3. 2011. at 22:43, guja011 je napisao: http://www.wiringdiagrams21.com/wp-content/uploads/2009/04/cbr900rr-ignition-system-circuit.png hvala ne semi ali ja nista ovdje ne kuzimmolim te pojasni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan impulsi na obrtomer dolaze od ICM (elektronika paljenja) preko Y/G (žuto-zelene) žice. koliko mi se čini napajanje originalnog obrtomera (rr) je interno u tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 3. 2011. at 1:04, guja011 je napisao: impulsi na obrtomer dolaze od ICM (elektronika paljenja) preko Y/G (žuto-zelene) žice. koliko mi se čini napajanje originalnog obrtomera (rr) je interno u tabli. da u pravu si ali posto ja nemam vise orginalnu tablu tu je malo problem obrtomjer sam uzeo od suzukija gsx-r i na istom se nalaze tri zice crna sa bjelom linijom,crna sa crvenom linijom i crna sa naramdzastom linijom e sad gdje koja treba da dodze jedna je za inplus mislim ova naramdzasto crna ,ali me sad zabrinjava gdje trebaju da se prikljuce ostale dvije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan po ovi šarenišima od ožičenja što ja imam, ta sa narandžastim je +12, crno-bela masa a crno-crvena su impulsi sa elektronike paljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 3. 2011. at 19:02, guja011 je napisao: po ovi šarenišima od ožičenja što ja imam, ta sa narandžastim je +12, crno-bela masa a crno-crvena su impulsi sa elektronike paljenja pokusao sam kako si opisao u zadnjem postu ali obrtomjer ne radi dali je moguce da je prilikom vise uzaludni pokusaja pregoreo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...