sub zero 9 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Tokom nekog intervala voznje motor ide odlicno ali malo dimi,i posle nekog vremena pocne da slabije nabija gas,prethodni vlasnik mi je reko da bi trebalo da se ocisti karburator da dugo nije ciscen.....zanima me da li je stvarno karburator ili je mozda nesto drugo u pitanju??..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan pomozite ljudi,svaka informacija ili pomoc mi je dobro dosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da niko ne zna o cemu je rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni druze to vise lici na zapusen aushuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan mozda je i to....a kako se motor onda ponasa kad mu je zaprljan karburator ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju da je karburator to bi se manifestovalo odmah a ne tek kada se zagreje, mada postoji mogucnost da je slabiji dotok goriva zbog zaprljanosti filtera ili mrezice u rezervoaru. To sto dimi i kasnije izgubi snagu moze da ukazuje i na slabiju kompresiju ali ja ne bi zurio sa tako drasticnim prognozama, prvo bi posumnjao na zaceplien auspuh mada ako je auspuh to i nije neki problem, to mozes i sam da resis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan ali kad sam uzeo motor letos nije dimio i odlicno je isao,tek posle zamene ulja je poceo da dimi,i i posle nedelju i po je i poceo slabije da prima gas kad se zagreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nisi opasno omasio ulje pa sada proklizava lamela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Neznam,nisam ja kupovao ulje nego prethodni vlasnik,i nije kupio ulje koje sam ja trazio nego on kao nasao neko bolje... dal ima i ta varijanta za ovaj problem...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan mozes li da mi kazes sta da radim po tom pitanju,ako ti nije problem...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...