salle_ 59 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jakna u dobrom stanju velicina 2XL ali je za coveka visine oko 185cm i tezine do 90kg .. Sa postavom i protektorom za ledja .. Cena je 50e i moze zamena za kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 867 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je uzeo za kes, jel moze kontakt telefon?.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako covek odustane ja bih je uzeo,imam i kacigu za zamenu,a imam i novce pa sad kako hoces Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da objavim da je jakna opet na prodaju.Ja sam je uzeo,ali mi je nazalost kratka pa eto je opet u oglasim po istoj ceni,a broj telefona je 064/6126288 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J0e 7 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan mozes li mi reci koje si visine i tezine, pa da napravim komparaciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubo_kv 11 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: cagiva elefant 750ac Prijavi odgovor kao problematičan koliko je cenis , ako je kao sa slike uzeo bi je ja ,naravno ako mi odgovara cena . pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je od sutra na putu ka meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto covek se javio prvi i sutra jakna ode njemu Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...