tdm 72 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za vreme prolecnog raspusta( 22.04.-3.05.)imam na umu malu voznju. Naime, zasad nas trojica(zeljkoTA,Apex i ja) bi trebali otici do Tiran1(Minic) do Graca(Austrija). Dan-dva-tri po Alpima, ako vreme dozvoljava, a onda Jadranskom magistralom nazad(lagano).A od Dubrovnika,preko Trebinja, za Vojvodinu. Potrebna mi je preporuka nekih kampova duz magistrale. Pozeljno da ima bungalove.A nije problem ni sator varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 22, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U tom periodu, nemojte gubiti vreme na Alpima jer je tada sneg uveliko, a najvisi prevoji nisu jos otvoreni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U tom periodu, nemojte gubiti vreme na Alpima jer je tada sneg uveliko, a najvisi prevoji nisu jos otvoreni. I ja tako mislim. Ali danas gledam na TV-u, da u Austriji ima snega samo na glecarima. Kao smanjen im turizam, jer sneg nije pao od decembra. Ako tako ostane, moci ce i u tam periodu po Alpima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...