Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki XF650 Freewind

Recommended Posts

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Imam neki problem sa kocnicama na navedenom modelu. Od drugih vlasnika sam cuo da oni inace nemaju bas sjajne kocnice, ali ne verujem da je to bas ovoliko kao meni. Pozadi mi koci odlicno, ali napred nikako. Plocice sam pre 2000km stavio nove (Nisin navodno original. Cini mi se iz KDM-a), na disku nema riseva ni malo. Sa ovim novim plocicama koci malo bolje nego sa onim koje su bile pre, ali opet nije kako treba. Vazduha u sistemu nema, rucica ima normalan hod, ali nema nikakvih informacija o kocenju. Vrlo tesko se dozira i trazi bas odlucan stisak ako treba bolje da se zakoci. Primetio sam jos da mi na disku ostaju neki crni tragovi, kao da lepi plocice za sebe. Zadnji disk se sija normalno, ali prednji sav crn.

NEko mi je rekao da treba da ispustim ulje, da procistim kocioni cilindar, i razradim klesta. Verovatno ce biti bolje, ali taj disk me brine. Jel ima neko ideju sta sa tim da radim

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3707 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ne curi nigde nista, sve je to provereno. Kada vozim po mokrom i posle toga parkiram zadnji disk tek posle nekoliko dana dobije malo crvenila od korozije, a prednji pocrveni za par sati

Evo kako izgleda zadnji

gUmW0_diskn.jpg

a kako izgleda prednji

6Zjkz_diskp.jpg

• Zainteresovan, 952 postova

Ružan disk ali ne bi to trebalo da ga previše ometa u funkciji. Ostaju samo pločice, na autu mi se dešavalo da posle zamene gotovo izvalim sedište da bi zakočio, naravno posle perioda naleganja. Vratim stare i progledam. Da su klešta zapekla blokirao bi točak, pritisak izgura klip na silu ali neće da se vrati.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja