Squirrel 96 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Posle malog uspremanja po garaži zaključio sam da imam šta da ubacim u oglase... -Tank torba Stuff... Korišćenja samo jednu sezonu a od kada sam nabavio kofer viuše je ne koristim, plaćena 5000din a početna prodajna cena je 2500din. -Auspuh koji se kači na tri šafa, urađen sa kvalitetnim prohromom i ispoliran imam i deo koji se šafi na njega sa parčetom cevi, zvuk je kao u kawe zx9 ... Ja sam promenio i cev i auspuh tako da mi je ovaj sada višak... početna cena je 2500din -Felna od ZX10 sa kočionim diskovima... malo je bila oštećena pa je nošena na ispravljanje u međuvremenu mi je stigla nova tako da je i ona sada višak... početna cena 2500din -Štender za podizanje motorcikla... 1500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 17, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan tank torba na magnete? litrazha? mogao si i shtender 2500 pochetna bar radi fore 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan tank torba na magnete? litrazha? mogao si i shtender 2500 pochetna bar radi fore Tank torba jeste na magnete... litraža,pa velika je i kada se rašnira povećava se duplo kao što vidiš na slici... možda oko 20.l ...da je veća ne bi valjalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imas p.p...javi...ili daj broj tel... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Prodata su tri predmeta iz oglasa danas u 10:27, tank torba, štender, i auspuh. zaintersovanih je bilo više ali je najbrže odreagovao član foruma sa nikom Hogar, čestitam na kupovini. Naglasiću da mi nije bio presudan iznos jer je ukupan dogovoreni iznos za ova tri predmeta 5000din Dakle ostao je točak sa diskovima... početna cena 2500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Jer prodata ova felna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...