Astral 6236 Napisano Decembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Super tema! Zao mi je sto se deo slika izgubio.. Rad prva liga majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan To je neki "pleksiglas" koji mi je dao frend ... on se bavi izradom reklama i rekao je da je taj kao otporan na temperaturu, ulje i ostalo ... i pokazalo se da je zaista tako ... e sad, da mi *ebeš komšijinu kujicu ako znam točno nekakvu oznaku materijala i kemijski sastav ... Iako smo kasnije pametovali na tu temu, pa je zaključak bio da ako budem ponovo radio takav dekl pravit ću ga nešto drugačije ... Ići će pravilan krug za cca 3cm manji u promjeru od ovoga i vjerovatno od kaljenog stakla.... Ovo na fotki je "tekući metal" .. s njim sam fiksirao i učvrstio plexi ... i došli su još mali imbusi sa podloškama koje su držale sve to na mjestu ... Iako ni tako nije puštalo ulje, stavio sam još iznutra po rubu i ljepilo za šajbe... Stavit ću fotku ako nađem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš pogriješiti ako ne probaš ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel toga tada to nije bilo u prodaji? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Osećam da je neka vaša interna prepiska, ali ajde da ostavim link sa poklopcem sa prozorcetom. https://www.oemmotorparts.com/picacc.asp?Pic=MDS22R.jpgVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Maj 29, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema! Definitivno vredna za vadjenje iz naftalina posle 5 godina! @strasilo Sta se desilo na kraju sa kantom? Da li se i dalje vozi ili je otisla nekim drugim putem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kanta je još uvijek kod mene .... neko vrijeme se već ne vozi, stoji pokrivena ... ... ali to je do mene, a ne do kante ... imam nekih drugih prioriteta trenutno, pa je takva situacija ... Ali da, zanimljivo je vidjeti ovu temu opet ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Maj 31, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2625 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Posle toliko godina danas ponovo pređoh celu temu, još jednom sve pohvale za temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Čak je i meni zanimljivo pročitati neke stvari iz teme .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moraš priznat da kanta vazda ostaje kantaLPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...