vlilis 72 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih kolege koji imaju nekakvo iskustvo sa ovim motorom da napišu neku reč o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Februar 12, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vrlo obiljno radim na finansijskoj konstrukciji da bih bio u situaciji da steknem neko iskustvo sa njim. U međuvremenu možeš da pogledaš ovaj link http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Honda/Honda-CB1300S-2005-current/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nemam nikakva iskustva sa ovim motociklom ali ti mogu ponuditi ovaj link gde možeš videti kako je pobedio veoma jaku konkurenciju na Motorradovom mastertestu koji se održao na Alpima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan trenutno sam vlasnik tog motora, motor je izuzetno lak za voznju uopste se ne oseca njegova tezina, sa drugim motorima gde nisam ni pomisljao da se okrenem ili da ih tolko oborim sa ovim radim bez problema, dosta je pitom do nekih 4000 obrtaja a onda posasavi, bukvalno oce da iskoci iz ruku. Jedina mana koju mu prepisuju je lose sediste mada ja imam costom tako da nemam taj problem. U gradu mi trosi oko 7-8 l na otvorenom sam merio ali sam vozio preko dvesta i potrosnja mi je bila tacno 10l. Ko voli taj tip motora toplo preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...