Jaksa 2 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Jaksa iz Beograda, vozim Bandita, u moto svetu sam oko 7 godina, pa se nadam da cu moci da doprinesem druzenju i razmeni informacija u ovoj moto zajednici ! Pozdrav svima jos jednom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 9, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Jakša i samo napred...za sedam godina mora da se nakupilo mnogo toga interesantnog i korisnog što možeš podeliti sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6115 Napisano Februar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 10, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...