Jump to content

Moto Zajednica

Jaksa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Jaksa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ja vozim bandita 650N 06., a probao sam i fazera 600 s2 Bandit nije preterano tvrd, sto znaci da mu sportska voznja nije jaca strana, ali je zato za grad i za duze ture idealan, lepa pozicija sedenja, upija neravnine, udobno sediste. Velika vrlina njegovog agregata je u tome sto je elastican i moze tecno da se vozi u svakoj bzini na 2-3.000 obrtaja sto je idealno za grad i za krivudave puteve, a opet kad se digne na vece obrtaje moze solidno da pojuri. Ram je tvrd ne uvija se i daje osecaj sigurnosti. Moj motor je sa karburatorima i trosi po gradu oko 6.5l a na magistralnom putu oko 4.5 do 5.5l, naravno to zavisi od stila voznje, a od 2007 se pravi model sa direktnim ubrizgavanjem pa verujem da malo manje trosi, a i ima automatski sauh. Sto se tice fejzera provozao sam ga par puta na 15 min, pa ti ne mogu toliko reci, ali moje iskustvo je da je i na njemu lepa pozicija sedenja, laganiji je od bandita, ima vise konja pa malo bolje ide, ali zato trazi stalno da se drzi iznad 5-6.000 obrtaja da bi tecno isao, sto zahteva vise menjanja brzina pri cemu mu je menjac dosta tvrd i malo lupa kad se spusta u nizu brzinu, mnogo je tvrdje oslanjanje na fazeru pa ne znam koliko je udoban na nasim putevima zbog rupa i neravnina. Moje misljenje je da je bandit bolji i ako je malo slabiji i tezi, pogotovu je bolji noviji model sa direktnim ubrizgavanjem, ali ako nemas toloko love i model 05-06 je odlican jeftiniji je u startu i dosta je jeftiniji za odrzavanje od fazera. Eto to su neka moja iskustva, mada oba treba da probas sam pa sam da vidis koji ti bolje lezi, i odgovara, jer svako ima drugaciji stil voznje. Nadam se da sam malo pomogao, pozdrav !
  2. DUM d.o.o. Beograd, Jovnke radakovic 25., tel. 011/3048-283 , 3048-630 Oni prodaju Dunlop, bio sam kod njih pre desetak dana i imali su dosta novih guma, pa proveri ja mislim da imaju.
  3. Hvala! A potrosnja, jel fabricki trosi ulje ili ne ?
  4. Zna li neko kakvo je stanje sa potrosnjom ulja na TDM-u 900 posto sam cuo da malo trosi ulje, i koje ulje sipate sintetiku ili polu sintetiku ?
  5. Jaksa

    Suzuki Bandit 650

    I dalje aktuelan, moguca zamena samo za mladji (k8-k9) V-strom 650, uz moju doplatu !
  6. Jaksa

    Suzuki Bandit 650

    Izvinjavam se sto su slike prevelike, valjada su ove bolje.
  7. Prodajem Bandita 650, 2006. godiste, presao 19.000km, u mom vlasnistvu je 2 godine. Imam 2 original kljuca. Od opreme ima Givi nosac kofera, Vizir, fabricki alat, centralni stender i merac temperature ulja. Motor je u odlicnom stanju, redovno servisiran, nije padao i nije farban. Pre oko 1500km je menjano ulje, filter vazduha i goriva, svecice i zadnje plocice. Cena 3.600 eura tel.: 063/858-4144
  8. Ja sam Jaksa iz Beograda, vozim Bandita, u moto svetu sam oko 7 godina, pa se nadam da cu moci da doprinesem druzenju i razmeni informacija u ovoj moto zajednici ! Pozdrav svima jos jednom !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja