milanns 193 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima.Danas odem da vidim jednu dominu 93god 45000km lepa kao lutka prva boja sve nalepnice na njoj.Motor na oko nema zamerku pogoto za te godine al sad alnaser krlja na paljenju manje vise to mi i nije neka muka.Motor hladan upalio na zub sa saugom nema plavog dima nista radi ko doksa necuju se ventili ma nista za neverovati e sad. Motor nece da ide do 130 mozda bi izvukao 135 ali pitanje i jako sporo navlaci sta to moze biti lenjost motora ili neki ozbiljniji kvar.Do sad sam imao dosta enduro motora koji bukvalno svlace sa sica a ova domina kao uspavana lepotica.Svaki savet je dobro dosao i iskustva ljudi koji su imali ili imaju domine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda Švajcarac koliko KW ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnoj pise 32kw i na bloku pise slagacu sad 644 ili 647cm auspusi su fabricki ne otvarani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan hmm,zvuci kao da ima blokadu. Ako lepo pali,lepo se cuje jedino mi to pada na pamet.Jedino da se skine karburator.Cini mi se da se kod Dominatora blokada nalazi izmedju kar. i cilindra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam pametan.Motor radi kao sat ne dimi ne zvoni nista al neide dodje mi da vristim od muke jedino sto je na motoru delo nasih majstora guma izmedju karba i glave pa sve mislim da je to problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan A filter za vazduh??? Baci pogled tu sta se desava, da nije odvratno prljav pa nema dovoljno vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Februar 11, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Treba se proveriti glavna dizna, kojeg je precnika , ako je 148 onda je OK a ako je manja trebalo bi zameniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan BAcio bih ja oko na sve te stvari da je moja,nego nju covek prodaje a je treba da je kupim i sad da odem tamo i da krenem da je otvaram redom oterao bi me u PM a ne kupujemi se bas macka u dzaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ga vozio, ako jesi kako prihvata gas, odnosno kako ubrzava do tih 13o km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Dosta bedno,ne vuce ni pola kao xt,tt,klr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Februar 12, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Dominatora dve sezone, kada mi se isteglio lanac na bregastoj, jako mrtav je bio i imao je knedlu na 3000 obrtaja, kad je zamenjen lanac radio je ko sat !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...