Evil_Zo 9 Napisano Jun 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakve prepravke na motociklu moram da uradim pre nego sto me puste na stazu? Jel trebam da poskidam retrovizore, zmigavce,....? poskidah migavce i retrovizore, prelepish far i stopaljke i to ti to Da li to moram raditi i za amaterski termin? (mislim da treba i da se ispusti antifriz i sipa voda...) Ne zna se kada će biti slobodnih treninga na Batajnici jer su odnosi između MSS i vojske na veoma lošem nivou. Ako se prevaziđu trenutne nesuglasice i zakaže naki trening ja ću vas odmah obavestiti. Ne znam da li te zanima varijanta da voziš klasu motohapening. Za to ti je potrebna licenca koja košta sa osiguranjem oko 12000 din. i u tom slučaju voziš sve trke i treninge u šampionatu. Lagao bih ako bih rekao da nisam ozbiljno razmisljao o tome, ali to tek mozda sledece sezone, prvo hocu da odvozim par puta Grobnik i Panonring, e onda, zavisno od rezultata tamo, bi pokusao i sa motohapening klasom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lagao bih ako bih rekao da nisam ozbiljno razmisljao o tome, ali to tek mozda sledece sezone, prvo hocu da odvozim par puta Grobnik i Panonring, e onda, zavisno od rezultata tamo, bi pokusao i sa motohapening klasom... Prvo treba da raščistiš u glavi da li hoćeš da se voziš po stazi zbog tvog zadovoljstva ili nekog drugog dokazivanja. Koliko vidim ti juriš neki rezultat jer hoćeš prvo da vežbaš po drugim stazama. To se obično završi odustajanjem od trkanja zbog razočaravanja jer svi misle kada gledaju sa strane kako će oni biti mnogo bolji, a obično bude suprotno. Znači pomiri se sa tim da možeš biti i poslednji i dođi da se voziš, a ako budeš bolji , odlično. U svakom slučaju posle svakog treninga ćeš biti brži i brži. Što se tiče cena licenca ti važi za ovu godinu. Ima još 4 trke u Batajnici i 1 u Kraljevu. Ja na mom motoru samo prelepim far, zalepim brojeve, skinem retrovizore i ćopu i tako vozim. Samo da znaš da smo danas u Kraljevu platili startninu 4000 dinara , a ne znam da li će tako biti i na ostalim trkama. Subotom se voze 3 ili 4 treninga, a nedeljom 1 trening i trka. Spremaj se, Batajnica 24.06.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba da raščistiš u glavi da li hoćeš da se voziš po stazi zbog tvog zadovoljstva ili nekog drugog dokazivanja. Koliko vidim ti juriš neki rezultat jer hoćeš prvo da vežbaš po drugim stazama. To se obično završi odustajanjem od trkanja zbog razočaravanja jer svi misle kada gledaju sa strane kako će oni biti mnogo bolji, a obično bude suprotno. Znači pomiri se sa tim da možeš biti i poslednji i dođi da se voziš, a ako budeš bolji , odlično. U svakom slučaju posle svakog treninga ćeš biti brži i brži.... Mislim da ti mene nisi razumio. Ja ne zelim da se takmicim (trkam), ja zelim da treniram na stazama, to mi je hobi, performance riding. Dakle, ja ne bih ucestvovao u trkama ali bih zelio da mogu da vozim sve moguce treninge. Dakle, cilj mi je da mogu da vozim ta dva dana prije svake trke i to je to. Dakle, da li to moze da se ostvari sa onih 12000 dinara godisnje? P.S. Da li znas da li ce se opet moci uci na Batajnicu kao prosli put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jun 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba da raščistiš u glavi da li hoćeš da se voziš po stazi zbog tvog zadovoljstva ili nekog drugog dokazivanja. Koliko vidim ti juriš neki rezultat jer hoćeš prvo da vežbaš po drugim stazama. To se obično završi odustajanjem od trkanja zbog razočaravanja jer svi misle kada gledaju sa strane kako će oni biti mnogo bolji, a obično bude suprotno. Znači pomiri se sa tim da možeš biti i poslednji i dođi da se voziš, a ako budeš bolji , odlično. U svakom slučaju posle svakog treninga ćeš biti brži i brži.... Mislim da ti mene nisi razumio. Ja ne zelim da se takmicim (trkam), ja zelim da treniram na stazama, to mi je hobi, performance riding. Dakle, ja ne bih ucestvovao u trkama ali bih zelio da mogu da vozim sve moguce treninge. Dakle, cilj mi je da mogu da vozim ta dva dana prije svake trke i to je to. Dakle, da li to moze da se ostvari sa onih 12000 dinara godisnje? P.S. Da li znas da li ce se opet moci uci na Batajnicu kao prosli put? A na kojoj si ti to stazi do sad vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da mi kaze koliko su dugacki pravci na Batajnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj si ti to stazi do sad vozio? Ja ni na jednoj zatvorenoj, a ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Eh, trkanje! Od toga bolje stvari nema. Ko se nije trkao nema prava da kaze da ga to ne zanima. Ja se nazalost nisam trkao motorima, ali sam se trko na skijama, i to isto tako amaterski. Nema bolje stvari. Tek tad vidis koliko vise mozes da pruzis nego sto si do tada. To je adrenalin, to je droga. Izostre se cula, srce krene da lupa i zurka pocinje. LUDILO... Bez trkanja nema nikakve voznje ni napredka. To ti je kao ti uzivas u drkanju al' neces da karas... Jednom trkom napredujes kao sa 20 treninga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jun 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj si ti to stazi do sad vozio? Ja ni na jednoj zatvorenoj, a ti? Ni ja takodje,zato i cutim,a tebe ima svuda ko kereceg k.... gde se prica o tehnikama,trkama i sl.Nisi li u temi o izgradnji staze u Srbiji rekao da tvojoj sreci ne bi bilo kraja,JER NE BI MORAO DA VOZIS PO 500-600 KM DA BI PROVEO JEDAN DAN NA STAZI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 11, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A zashto to tebi smeta,gos'n Beli? Chime si Ti bio isprovociran da se konfrontirash sa dragim leek-om kao shto je Laza, i jedim od urednika nasheg moto magazina. Ne treba da zborim da ovog puta ne zzelim da branim choveka,jer je Lazar chovek kome advokat ne treba, vec da priupitam odakle ti slobode da prichash o choveku koga lichno ne poznajesh...uostalom kao ni ja tebe! Dakle,da rezimiram, postojeca tema me ne zanima pa se nisam, do sada, ni ukjluchivao u istu ali...medjuljudski odnosi na, ovom forumu, me itekako interesuju! Ako nemash shta konstruktivno da dodash na otvoren topic..PEACE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A na kojoj si ti to stazi do sad vozio? Ja ni na jednoj zatvorenoj, a ti? Ni ja takodje,zato i cutim,a tebe ima svuda ko kereceg k.... gde se prica o tehnikama,trkama i sl.Nisi li u temi o izgradnji staze u Srbiji rekao da tvojoj sreci ne bi bilo kraja,JER NE BI MORAO DA VOZIS PO 500-600 KM DA BI PROVEO JEDAN DAN NA STAZI!!! Svuda me ima u tehnici i sl. jer mi je to struka. A sad, prijatelju, ako imas neki problem samnom nastavicemo preko PM-a, forum nije mjesto za to. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Boze sacuvaj,ja nemam nista protiv nikog,meni su medjuljudski odnosi tj komunikacije struka,samo mi smeta sto svaka ostrija rec na ovom forumu povuce gomilu nepotrebnih odgovora,bilo da je rec o susretima,trkama,motorima i sl.Od svoje desete godine vozim motore,ali nikad nisam radio stvari koje radi Deki-Stronser,a pogotovo Marko-farbach tako da mi smeta kad neko prica o virtuelnim voznjama do Zlatibora ili po stazama,u prilog ovoj prici molio bih Farbacha da postavi fotografiju koja bi zatvorila temu o sportskoj voznji!!!!Komsija molim te!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto,Srbija-Italija (U21) 1:0,Ajmo Orlici!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam svakakva nepocinstva u zivotu, al' od trka nista gluplje nisam probao. Sve pare koje sam zaradio do tridesete pojela je kafana i motor. Zao mi je sto nisam popio i drugu polovinu. Gori je ili u toj ravni jedino heroin. Usisa te celog, iscrpi sve resurse, a satisfakcija je tih par minuta transa dok traje trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Druze ti tako o trkama a ima nekih koji bi dupe dali da se samo jednom provozaju na pravoj stazi :-[ :-[ :-[...evo ja sam prvi na toj listi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Eh, jednom, to nema. U bravu je Farbach... Droga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Droga ili ne siguran sam 100% da takav merak nema cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...