Ludiserviser 1 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali neko moze da mi kaze jer namjeravam da obnovim pakne na moj zxr750 kolega mi radi postavljanje novog sloja na pakne tj mesa dali neko moze da mi kaze koja je debljina kocionog sloja u MM na novim paknama da bi prema njima moje napravio i JELI PAMETNO TO RADITI ILI NARUCITI NOVE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljanje disk plocica se ne radi vec dosta dugo A pakne su nesto drugo,to moze lepiti novu ferodu Na slici su disk plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 31, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema "pakni" na zxr-u, tako da je kolega ludi vjerovatno mislio na plocice. I naravno da moze da se obnavlja, ali koliko je to pouzdano zavisi od majstora, materijala i procesa kojim se to obnavlja. Ako ti mislis da je tvoj kolega dovoljno pouzdan po ovim parametrima, obnovi. Ja licno se ne bih s tim igrao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan zadnja .....moze prednje NIKAKO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se Na plocice sam mislio a kolega jos nije imao reklamaciju od lamela pa do plocica za slepere kojim se poslom bavi vec 30g a pokusacu da vidim jer DZ je a narucicu i sve nove plocice nek ih imam hvala vam na odg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali neko moze da mi kaze jer namjeravam da obnovim pakne na moj zxr750 kolega mi radi postavljanje novog sloja na pakne tj mesa dali neko moze da mi kaze koja je debljina kocionog sloja u MM na novim paknama da bi prema njima moje napravio i JELI PAMETNO TO RADITI ILI NARUCITI NOVE? Plocice ciju si sliku postavio nisu od ZXR750 i na slici imas debljinu plocice.Plocica za ZXR750 je debela 8mm sa sve metalnog dela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se zajebavati sa kočnicama NIKAD . Neverujem da taj tvoj kolega ima materijal koji izdržava tolika opterećenja ,trenje,temperaturu.Verovatno bi se spržile posle prve ozbiljnije upotrebe. Mešavina materijala nije ni približna onoj kja se koristi za automobile.Nove pločice nisu neka velika finansijska stavka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hm...za 25 evra glavu da izgubis..bas se i neisplati,ja sam se zajebo tako jednom al sam i vise nego dobro prosao,ja kreten prelepio zadnje plocice aj reko da probam,ono cvrc ispala mi od temperature,sreca pa nije blokirala,tako da ti jarane uzmi samo original,moj savet drugarski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...