Jump to content

Moto Zajednica

Lancanici

Recommended Posts

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Ako neko moze da mi pomogne koji odnos je fabricki na mom TS-u ja guglam ali ne mogu da nadjem uvek ima i sa manje i sa vise zuba :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Imaš na Louisovom sajtu podatke za skoro sve motore i tamo piše za tvoj Suzuki 13 / 50 zuba, lanac od 118 karika.

• Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Hvala puno ja sam trazio al nikako nisam mogao da nadjem model od 90 do 96

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

13 i ne postoji u prodaji, kad sam ja trazio. Kod mene je odnos 15/50, msm da je to idealan odnos. Zimi stavljam 14/50 posto vecinom vozim offroad... A ko vozi samo po asfaltu i ravnici 16/50 il 17/50 ;) Moj glas je za 15/50 ;)

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Ja mislim da je to sve skoro isto 13,14,15/50 ista stvar nista ti tu neces mnogo ni dobiti ni izgubiti.Dosta veca razlika bi bila kad bizadnji drasticno povecao ili smanji,a ovako to je sto je.

Ja bi samo voleo da vrtaim na fabricke lancanike sad kad imam priliku za to jer bi u skorije vreme trebalo da se menjaju lancaici.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Ja mislim da je to sve skoro isto 13,14,15/50 ista stvar nista ti tu neces mnogo ni dobiti ni izgubiti.Dosta veca razlika bi bila kad bizadnji drasticno povecao ili smanji,a ovako to je sto je.

a jesi li probao ili samo ''mislis'' da nema ??

Razlika je kao nebo i zemlja.......znaci probati uveriti se pa onda napisati a misliti.......pa hm ...to moze da dovede u zabludu onog koji ima muku,,,,,,

recimo.........za lose terene aj da kazem sumovite sa vecim usponima ...cak i dva zuba manje .....ali zato se na gas malte ne dize i u trecoj brzini....jako brzo napuni sve brzine na malom rastojanju ali ide uz brdo za medalju.... :zvizduk:

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

a jesi li probao ili samo ''mislis'' da nema ??

Razlika je kao nebo i zemlja.......znaci probati uveriti se pa onda napisati a misliti.......pa hm ...to moze da dovede u zabludu onog koji ima muku,,,,,,

recimo.........za lose terene aj da kazem sumovite sa vecim usponima ...cak i dva zuba manje .....ali zato se na gas malte ne dize i u trecoj brzini....jako brzo napuni sve brzine na malom rastojanju ali ide uz brdo za medalju.... :zvizduk:

Pa ovako druze recimo da sam probao.Probao sam na BT-u i CTX-u ranijih godina kao klinac sam isprobao sve moguce varijante.

Sve je to lepo sto si ti napisao,ali na ovom motorcicu od 125ccm to nepije vode.KAKVO BRE DIZANJE NA GAS U TRECOJ???NI NA KVACILO SE ON TRECOM PODICI NEMOZE.Tako da nemoj zaludjivati momka dzabe

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

odnos lancanika se menja i pri jednom zubu ! secam se kada sam ja menjao na mom 80 ccm kubika motoru pa se osetilo...kada vozim po putu vise stavim na prednji lancanik 1 zub vise i to se doma oseti....mozda zato sto je mala masina....ali verujem da ce se i na 125-tici osetiti

Evo ti adresa, odaberi svoj model, pa na levoj strani odaberi koji deo ti treba. Posle mozes da proveris i kojim motorima isti deo odgovara, da znas kad trazis.

http://www.motomike.eu/vertus/

NAzalost ovde nema TS mog godista svi su mnogo stariji :(

A sto se tice odnosa ima znam na ATX-u kako je bilo veselo kad sam menjao prednji lancanik ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja