Jump to content

Moto Zajednica

Vizir Nolan N84

Recommended Posts

• Zainteresovan, 612 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972

Da li moze neki drugi vizir da se stavi na ovu kacigu. Video sam u Louisu da ima dosta jeftinih.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Manje više sam 100% siguran da je vizir stav koje nemože sa jednog modela- proizvodjača kaciga na drugi. Dešava se da pojedini proizvodjači na par svojih modela kaciga koriste iste vizire ali su oni onda i po ceni isti. Naravno time se dotičemo raznih kineskih kaciga koje se pojavljuju pod raznim brendovima (ista kaciga samo različito piše na čelu);) kod nih je moguće da se vizir seli sa jednog modela i proizvodjača na drugi.

U prevodu, mislim da ćeš za svoju kacigu morati kupiti originalni vizir, a uvoznik za Srbiju za nolan ti je Teletrade i nalaze se u beogradu u Haži Nikole Živkovića 2 (mislim) to ti je kod autobuske stanice.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Ja lično ne bih eksperimentisao sa nečim za šta nisam siguran i što nisam opipao lično. U nolanu u BG-u bio sam skoro da kupim vizir i pinlok, prodavac koji radi je sve lepo namestio, uglavio, i kada smo ustanovili da na kacigi sve klizi i radi kao podmazano, izvadio sam pare i platio. Dakle ako je čak možda i skuplje, manji je rizik da se bace pare. Opet, ponavljam, pitanje je i koliko je kvalitetna smesa stakla na tim jeftinijim vizirima...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja