Surb 66 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neki drugi vizir da se stavi na ovu kacigu. Video sam u Louisu da ima dosta jeftinih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Januar 26, 2011 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Manje više sam 100% siguran da je vizir stav koje nemože sa jednog modela- proizvodjača kaciga na drugi. Dešava se da pojedini proizvodjači na par svojih modela kaciga koriste iste vizire ali su oni onda i po ceni isti. Naravno time se dotičemo raznih kineskih kaciga koje se pojavljuju pod raznim brendovima (ista kaciga samo različito piše na čelu) kod nih je moguće da se vizir seli sa jednog modela i proizvodjača na drugi. U prevodu, mislim da ćeš za svoju kacigu morati kupiti originalni vizir, a uvoznik za Srbiju za nolan ti je Teletrade i nalaze se u beogradu u Haži Nikole Živkovića 2 (mislim) to ti je kod autobuske stanice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično ne bih eksperimentisao sa nečim za šta nisam siguran i što nisam opipao lično. U nolanu u BG-u bio sam skoro da kupim vizir i pinlok, prodavac koji radi je sve lepo namestio, uglavio, i kada smo ustanovili da na kacigi sve klizi i radi kao podmazano, izvadio sam pare i platio. Dakle ako je čak možda i skuplje, manji je rizik da se bace pare. Opet, ponavljam, pitanje je i koliko je kvalitetna smesa stakla na tim jeftinijim vizirima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan @Cope - kolega,koji model Nolana imaš i koliko je bio vizir (sa pinlockom ili bez) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...