Chronomaniac 51 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su potpuno nove. Stigle po narudzbini iz Louisa, ali kako to obicno biva, velike su. Velicina na njima ne pise pa nisam sigurna koja je, moram pogledati imam negde zapisano. S ili XS 7000 dinara http://www.louis.de/_304894d3b38a8305a30ac567fac2c46c7c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=860&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=205313 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je short 18 ili Women: Petite sizes struk 68 kuk 97 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1941 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 2895 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, malo drugacije pise u louisovom katalogu, zato sam se valjda i zeznula. Sad sam izmerila i mere su: 74 struk 97 kuk 74 unutrasnja duzina 100 spoljasnja duzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Moze za 6000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan U radnji su 70e dajem ih za 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jel otislo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Nije, saljem ti broj na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Afrikano se nije javio, Borisinoj devojci male. Idemo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan heloooooooooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan heloooooooooooooooooo Jaoj izvini, nije mi stizala poruka na email da si pisao, a ja blenta nisam proveravala. Da, jos su aktuelne pantalonice. Saljem ti broj na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo nastaviti sa prodajom. Stize hladnije vreme, ove pantalone nekoj od vas a meni manji broj . Moze i zamena, za novo i manje naravno. Jos jednom da kazem, odlicne su, veoma tople sa postavom, stitnicima, nikad nosene. I dalje 50e, u Louisu 70e plus dostava, plus vreme da stigne. Dobra stvar je sto mozete da ih probate. Dajem ih za te novce zato sto mi stvarno trebaju druge, a ne mogu da ih kupim dok ne prodam ove. Cekaju koleginicu sa oblinama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivana_dj 2 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125,Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi meni odgovarale.. Gde mogu da se probaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi meni odgovarale.. Gde mogu da se probaju? U NS. Javi se kad si u prolazi, samo ne pre 11 pre podne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...