bajone 304 Napisano Januar 18, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pošto sam kupio litar antifriza koji ne odgovara mom prethodnom antifrizu, eto dajem ga kome treba. znači u pitanju je wurthov G12 antifriz, znači onaj crvenkaste boje. koga zanima, može ga pokupiti u labaratoriji u beogradu. eventualno možete doneti 200grama kafe dobrim majstorima tamo pozdrav! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 71 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I malo rahatluka dobrim majstorima tamo Jos jedan lep gest,pozdravljam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 18, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu sutra doneti kafu. Jel se neko javlja za ratluk? PS: ne treba mi antifriz... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...