LeGeNd 17 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan planiram da uzmem neki motor od 125cc ali nzm koji samo je problem jer sam ja 198cm visok pa ne znam da li ce mi odgovarati ovi navedeni motori,neka mi neko kaze nesto o ovim motorima ,ako je imao neko neki od navedenih motora..: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Falcon 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 2 postova Motocikl: Piaggio Carnaby 300ie Prijavi odgovor kao problematičan Yamahu TZR 125, jedino ako je Belgarda. Mada ja da sam na tvom mestu(a bio sam pre 3 godine), uzeo bih Cagivu Mito 125(kao sto i jesam ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS 125, imao i ostao mi je u super sjećanju, Dobro leži, dobro vuče, može se dotjerivati i vizuelno i pogonski, servisa skoro nisam ni imao osim redovnog, u to vrijeme je bila veoma atraktivna (2002.god.). Sa skoro dva metra visine nećeš lijepo izgledati na 125 ici koja god bila od ove 3. Svoju sam prodao zbog toga što sam bio prevelik za nju sa 186 cm i tada 86 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...